Mafyaya özenen AKP'li vekilin şok kaydı

Mafyaya özenen AKP'li vekilin şok kaydı

'Hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu!'

Önce bir grup saldırganla Hürriyet’i bastı. Hürriyet Binası’nın güvenlik ve giriş kapısı paramparça edildi. Ardından binanın önünde toplanan kalabalığa ‘1 Kasım’dan sonra defolup gidecekler’ diyerek Hürriyet’i hedef gösterdi. Yetmedi, devletin haber ajansı üzerinden ‘buna alışsınlar’ tehdidi savurdu. O gece yaptığı saldırgan konuşmanın video görüntüleri ortaya çıkınca ‘Yatıştırmak için gittim’ yalanına sarıldı. Şimdi o saldırgan vekilin gerçek amacını ve yalanlarını gözler önüne seren yeni bir konuşma çıktı ortaya.


Tek kelimeyle dehşet.  
 
‘Korkaklıkla’ suçladığı Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evinin önüne gitmeyi düşündüğünü söyleyen, Sedat Ergin’i “Bunlar hiç dayak yememişler” diye açıkça tehdit eden, “Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş” diyerek etrafındakileri açıkça şiddet ve saldırıya teşvik eden mafyavari bir vekille karşı karşıyayız. Buyurun, Ak Parti yönetiminin cezalandırmak yerine Pazar günü düzenlediği Olağan Kongre’de Divan üyesi yaparak adeta ödüllendirdiği Abdurrahim Boynukalın’ın bıçkın mafya babası ağzıyla yaptığı o konuşma: “Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu!”

Hürriyet’e yönelik şiddet içeren saldırının baş aktörlerinden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın’ın saldırıdan sonra çekilen şok bir konuşma kaydı ortaya çıktı. Saldırı sırasında olay yerinde olmasını daha önce “Haber alınca sakinleştirmeye gittim” diye açıklayan Boynukalın, Youtube’a sızan son videoda tehditler savurmaya devam ediyor: “Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu!”

İŞTE O ŞOK VİDEO

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.