Mahir PANAYIR'a çirkin saldı

Mahir PANAYIR'a çirkin saldı

Silahlı saldırıya uğrayan Mahir Panayır, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulunarak gerekli araştırmanın yapılmasını istedi.

Adana Ülkü Ocakları eski başkanlarından Mahir Panayır’ın Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor. Dün sabah evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Panayır’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Adanapress.com‘a kendisine yapılan saldırı olayını anlatan Mahir Panayır silahla ateş eden şahsı görmediğini belirterek, “Sabah saatlerinde evimin önünde arkamdan bir kişinin hafifçe yaklaştığını hissettim. Şahısla aramda yarım metre ancak vardı, tam dönecekken bir el ateş etti baldırıma denk geldi. Sonra bir el daha ateş etti ama o isabet etmedi” dedi.

DEVLET BAHÇELİ ARAŞTIRMA YAPSIN İSTEĞİ

Yakınları tarafından hastaneye kaldırıldığını belirten Panayır, MHP lideri Bahçeli’ye çağrıda bulunarak olayın araştırılmasını istedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisine yapılan silahlı saldırıyı gündeme taşıyarak olayın detaylı şekilde araştırılması gerektiğini savunan Mahir Panayır, “Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin bu saldırı olayının üstüne düşerek gerekli araştırma yapacağına kanaatim var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.