Mahkeme Kavurmacı’nın talebini reddetti

Mahkeme Kavurmacı’nın talebini reddetti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer F. Kavurmacı’nın tahliye talebi mahkeme tarafından reddedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden geçtiğimiz haftalarda istifa etmek zorunda kalan Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı dün hakim karşısına çıktı ve kendisini savunarak tahliyesini talep etti.

FETÖ terör örgütüne üye olmadığını, suçlamaları ise kabul etmediğini ifade eden Ömer Kavurmacı’nın tahliye talebi kabul edilmedi.

Fethullahçı Terör Örgütü yapılanmasına yönelik operasyonlar, gözaltılar, tutuklamalar, soruşturmalar ve mahkemeler aralıksız devam ediyor. Son olarak ise TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Genel Sekreter Mustafa Günay, Ömer Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı kritik davada, mahkeme tarafından 10 sanığın tahliyesine karar verildi.

FETÖ terör örgütünün iş dünyasına yönelik görülen davaya bakan mahkeme, 10 sanığın tahliyesine karar verirken Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın ise talebini reddetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.