Mahmut Hocanın bilinmeyenleri

Mahmut Hocanın bilinmeyenleri

93 yaşında kaybettiğimiz Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Münir Özkul, 1986 yılında verdiği röportajda 10 küsur defa akıl hastanesine yattığını itiraf etmiş.

Vefat haberinin ardından Özkul'un hayatı iyiden iyiye merak konusu oldu. Usta oyuncunun 1986 yılının Haziran ayında Zafer Dergisi'nde yayınlanan röportajı ise hayatına dair bilinmeyelenleri gözler önüne seriyor.

 

munir1.jpg

İşte o röportajdan dikkat çeken bir bölüm:

Ben on küsur defa tımarhaneye girdim. Bunlar çok söylendi benim için. Korkunç bir raporumun da olduğunu söylemek istiyorum. Gerçi Ramazan'daki mübarek günlerden sonra bir sen inşallah, sadece düşünmek ve ibadet etmek ve çok mecbur olmadıkça çalışmamak istiyorum.

 

ozkul.jpg

 

50 YAŞINA GELİNCE, ÇEVRESİ DERMİŞ Kİ…

 

Hani jübile diye bir tabir vardır. O neymiş biliyor musunuz? Bu bir eski Yahudi adetiymiş… Bir insan 50 yaşına gelince, çevresi dermiş ki: "dur, sen çok yoruldun. Bu hayat yolunda doğru mu yapıyorsun, yanlış mı, sen çekil bir sene düşün! Hayatının muhasebesini yap!"

 

Korkunç Liste! 2018’de öleceklerin listesini açıkladılar

 

KONU KOMŞUSUNUN GETİRDİKLERİYLE YAŞARMIŞ

Bu gayeyle kenara çekilen o insan, hiç çalışmazmış ve konu komşusunun getirdikleriyle yaşarmış. İşte, jübiledeki yardım da bu anlama geliyor. Adam bir sene düşünür ve sonunda ya başka bir işe atlarmış, ya da mesleğine devam edermiş… İşte, ben de böyle bir şey yapmak ihtiyacındayım.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.