Mahmut Ustaosmanoğlu: 'Kadınların araba kullanması haramdır'

Mahmut Ustaosmanoğlu: 'Kadınların araba kullanması haramdır'

İsmailağa cemaatinin önde gelen hocalarından İhsan Şenocak ile Cübbeli Ahmet'in hocası Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Meryem Suresi 59. ayetine dayandırdığı bu fetva dehşet verici.

Türkiye'de her fırsatta Cumhuriyet'e ve Atatürk ilkelerine karşı fetvalar veren sözde şeyh'ler, Gavs'lar, Efendi Hazretleri (!) diye ün yapan tarikat-cemaat baronlarının verdiği fetvalar suud müftülerini aratmıyor.

Aşağıdaki videoda İsmailağa Cemaatinin başında bulunan Mahmut Ustaosmanoğlu'nun videosu da bunlardan biri.

Ustaosmanoğlu kadınların araba kullanmasının haram olduğunu söylemekle kalmıyor bunun Meryem Suresinin 59. ayetine dayandırıyor.

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun kan donduran açıklamaları şöyle:

"Kadınların şoför olarak arabaya binmeleri şehevata girer. Bunu ben kendi kafama göre söylemiyorum. Bu ayetin tefsirini yapan Hz. Ali diyor ki bu gibi bineklere binmek şehevattandır.

Bazıları da diyorlar ki efendi hazretleri kuddise sirruh bana izin verdi diyorlar. Ben kimseye izin vermedim. Bir de yalan söylüyorlar. Öyle deyip bütün kadınları şoför yapıp yoldan çıkaracaklar. Onların arabalarına binenlerden de razı değilim.

Yolda giderken birine çarpsa kaza olsa polis onu kucağına alıp götürecek eğer bu hanımlar bundan vazgeçerlerse eski muhabbetilerimi sürdürürüm.

Benim bir kızım var.  Sana koca İstanbul’u vereceğiz. Kızın şoförlük öğrensin. Vallahi billahi müsaade etmem. Sen ona şoförlük değil İstanbul’un dünya sevgisini veriyorsun. Dünya sevgisi insanı sarhoş eder. Sarhoş adama bütün kitapları okusanız anlamaz."

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

naramdir.jpg

siyasetcafe.com

Mahmut Ustaosmanoğlu: 'Kadınların araba kullanması haramdır'

Mahmut Ustaosmanoğlu: 'Kadınların araba kullanması haramdır'

Kaynak:dinihaberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum