Mal varlığına el konuldu

Mal varlığına el konuldu

Son Dakika gelişmesine göre; Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar’ın mal varlığına el konuldu. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Adnan Oktar ve örgütüne yönelik bu sabah başlatılan operasyonda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İstanbul Emniyeti’nin gerçekleştirdiği operasyonda Adnan Oktar ve çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında ise Adnan Oktar’ın mal varlığına en konuldu.

'Kedicikleri' olarak bilinen kadınlar ile sık sık gündemde yer alan Adnan Oktar ve yaklaşık 235 kişi hakkında gözaltı kararının olduğu operasyon sabaha karşı başladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli 4 ilde başlatılan operasyon devam ediyor. Adnan Oktar'ın İstanbul'daki ev ve işyerlerinde arama yapılıyor. Aramalar devam ederken bazı belgelere de el kondu.

Öte yandan Adnan Oktar'ın canlı yayınlarını yapan A9 TV'ye de bu sabaha karşı operasyon düzenlendiği öğrenildi. Şu ana kadar 79 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında, çok sayıda adreste arama yapıldığı, aramalara polis helikopterinin ve deniz polisinin de destek verdiği öğrenildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.