Mali Müşavirler'den çağrı: Beyannameler ertelensin

Mali Müşavirler'den çağrı: Beyannameler ertelensin

Mali Müşavirler şubat ayı beyannamelerinin ertelenmesini istiyor.Korovavirüs tedbirleri kapsamında #Evdekal çağrısı yapılırken, on binlerce muhasebecinin beyanname vermek için çalışmasına tepkiler sürüyor.

Şubat ayı beyannamelerinin ertelenmesi ile ilgili günleridir seslerini duyurmaya çalışan Mali Müşavirler sokağa çıkmaya hazırlanıyor.

26 Mart'a kadar verilmesi gereken, KDV, muhtasar ve damga vergisi beyannameleri ertelenmediği için binlerce mali müşavir ofislerde beyanname hazırlamak için çalışıyor.

Korovavirüs tedbirleri kapsamında "Evdekal çağrısı yapılırken 120 bin mali müşavirin ve ofis çalışanlarının beyanname hazırlamak için çalışmak zorunda kalması korona riskini de arttırmakta. Mali müşavirlerin,çalışanları ve aileleri de düşünülürse yaklaşık iki milyon kişi risk altında.

siyasetcafe'ye konuşan bir mali müşavir, günlerdir şubat ayı beyannamelerinin ertelenmesi için çağrı yaptık. 26 Mart tarihine kadar verilmesi gereken KDV, muhtasar ve damga vergisi beyannamelerini yetiştirmek için çalışanlarımız ile ofise gelmek zorundayız. Bu beyannamelerin verilme süresinin ertelenmesi gerekir. Biz ailelerimiz ile birlikte iki milyonluk bir topluluğuz. #EvdekalTürkiye çağrısına uyarak kendimizin ve ailelerimizin sağlığı için evde kalmak istiyoruz. 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkması yasaklandı, Ancak 10 binin üzerinde 65 yaş üstü mali müşaviri var. Bunların durumu hakkında bir tedbir veya açıklama yapılmadı. dedi.

 

mali-musavir.jpg

 

HER SABAH SOKAĞA ÇIKIYORUZ

Mali Müşavirler şubat ayı beyannamelerinin bir ay ertelenmesini istiyor. Bunun için sosyal medyadan çağrı yapan müşavirler, her sabah binlerce mali müşavir sokağa çıkıyor. Kendimiz ailelerimiz ve çalışanlarımız risk altında. Şubat ayı beyannamelerini bir ay ertelenmesini talep ediyorlar.

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.