Maltepe’de ‘Kemal Sunal Sergisi’ açıldı

Maltepe’de ‘Kemal Sunal Sergisi’ açıldı

Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın özel eşyaları, Maltepe’de sergileniyor. İşte ayrıntılar;

Türk sinemasının usta isimlerinden Kemal Sunal’ın değerli eşyaları Maltepe’de sergileniyor. Sunal’ın kostümleri, film afişleri ve özel eşyalarından oluşan sergi 28 Nisan tarihine kadar Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde olacak.

kemal-sunalin-ozel-esyalari-maltepede-sergileniyor-siyasetcafe.jpg

Yeşilçam’ın iz bırakan kült isimlerinden Kemal Sunal’ın özel eşyaları Maltepe’de sergileniyor. Açılışını Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal’ın yaptığı sergi, Sunal’ın sevenleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

kemal-sunal-siyasetcafe.jpg

Sergiyi ziyarete gelenlerden, Sedat Ayçicek, ’’Özellikle fırsat bulup gelmeye çalıştım. Defalarca izleyip repliklerini ezberlediğimiz halde tekrar filmlerini büyük bir zevkle izleyip içindeki ince mesajları alıyorum. Zübük’ten başlarım, Korkusuz Korkak’ı izlerim. Aslında hiçbir filmini birbirinden ayırmam. Anı defterini de yazımı yazacağım. Pırlanta gibi yetiştirdiği 2 tane çocuğu ve komik gibi görülen ancak ince mesajlar olan filmleri çekip bize bıraktığı için ona teşekkür ediyoruz. Ruhu şad olsun’’ dedi.

kemalsunal-sergi-siyasetcafe.jpg

Sergiyi büyük ilgiyle gezen Hatice Güder de, “Sürekli izlediğimiz filmler ve duygulandık. Nüfus kağıdını gördüm duygulandım. Çocuğunun sünnet düğününde giydiği kostümler güzeldi. En çok Hababam filmi serisi seviyoruz, çocuklarla birlikte izliyoruz. Çocukların severek izlediği filmin kostümlerini burada görmek güzeldi’’ diyerek duygularını ifade etti.

Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ‘Kemal Sunal Sergisi’, 28 Nisan tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.