Manavgat'taki yanmayan villa CHP'li Belediye Başkanı Sözen'in çıktı

Manavgat'taki yanmayan villa CHP'li Belediye Başkanı Sözen'in çıktı

Manavgat'ta 11 gün süren yangınlarda onlarca köy ve on binlerce hayvan yandı. Kalemler mahallesi yangınla küle döndü.

Antalya'daki yangınların ikinci gününde Manavgat Sorgun'daki kışlık villasını dozerlerle koruma altına aldığı ortaya çıkan CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in, yangının küle çevirdiği Kalemler Köyü'ndeki yazlık villasını da korumaya aldırdığı iddia edildi. Kalemler Köyü tamamen yanarken, Başkan Sözen'in villasının bahçesine bile ateş değmemiş. 

KÖY YANARKEN MALİKANE YANMADI

 

AK Parti 26. dönem Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, "Köylülerden öğrendim ki yangın sırasında sadece villasının etrafını belediyenin dozeri ve greyderi ile açtırıyor. Villanın etrafını belediyenin araçları güzelce temizlemiş. Ne hikmetse köy yanarken başkanın malikânesi yanmıyor. Bu, görüntülerde de görülüyor" dedi.

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Manavgat Belediye Başkanı Sözen'in ilçeye bağlı Kalemler Mahallesi'ndeki yazlık villasının etrafını temizlettiğini ortaya koyan drone görüntülerini paylaşan Enç çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

jj-010.JPG

İŞTE O AÇIKLAMA

'Kalemler Köyü'nün tamamı yandı. Yanan köyü dolaştığım zaman yanmayan yer için 'Burası neresi?' diye köylülere sordum. CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in malikânesi olduğunu söylediler. Ben de şaşırdım. Nasıl böyle bir şey olabilir? Her taraf kül olmuşken nasıl burası kalmış...' 

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.