Manisa Gördes Ticaret Odası seçimlerinde 'adam kaçırma ve darp' şoku

Manisa Gördes Ticaret Odası seçimlerinde 'adam kaçırma ve darp' şoku

Manisa Gördes Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki seçimde 6-6’lık eşitlik olunca Gökhan Koyunlu adlı üye oy veremesin diye rakip adayın kardeşi tarafından kaçırılıp dövüldü.

Manisa'nın Gördes ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası seçiminde ancak filmlerde görülecek bir skandal yaşandı. İlk turda 6-6 eşitlik olunca, rakip adaya oy kullanan üye Gökhan Koyunlu, diğer adayın kardeşi tarafından kaçırıldı. İkinci turda Serdar Özcan 5'e karşı 6 oy ile başkan seçildi.

Gökhan Koyunlu ikinci turda oy kullanmasının engellenmesi için Gördes'e 60 kilometre uzaklıktaki Balıkesir'in Sındırgı ilçesine götürüldü. Yolda kavga yaşandı. Hastanelik olan Koyunlu'ya 7 dikiş atıldı. Konuya ilişkin konuşan Koyunlu, “Seçimde oy kullanmamı engellemek için yaptılar” dedi ve suç duyurusunda bulundu.

Gördesli iş insanı, seçimde oy kullanmaması için karşı grubun adayı olan Serdar Özcan'ın kardeşi Halim Özcan tarafından kaçırıldığını söyledi.

23 Kasım'da yaşanan oda seçiminde çekişme yaşandı. Seçimde Serdar Özcan ile Umur Faik Kollu yarıştı. İki aday da 6'şar oy çıkınca ikinci tura gidildi. Ancak ikinci turda Gökhan Koyunlu isimli üyenin oy kullanmaması nedeniyle yarışı Serdar Özcan 6-5 kazanarak yeni başkan seçildi.

 

asa-045.JPG

 

"BANA BİR ŞEY İÇİRDİLER"

 

İlk turda oy verip ikinci turda ortadan kaybolan Koyunlu'ya ulaşılamayınca ailesi ve arkadaşları emniyete başvurdu.

 

Akşam saatlerinde Balıkesir'e bağlı Sındırgı Devlet Hastanesi'nde olduğu bilgisi gelen Gökhan Koyunlu, Başkan seçilen Serdar Özcan'ın kardeşi tarafından kaçırıldığını belirterek şunları söyledi:

 

“İlk turda oylar 6-6 çıktı. İkinci tura gidilecekti. Bana bir şey içirdiler. İçine de bir şey karıştırmışlar. Arabaya bindirdiler, uyuyup kalmışım. Gözümü açtığımda Sındırgı dağ yolundaydık. Arabanın içinde itiştik, araçtan kendimi attım. Sındırgı'da hastaneye götürüldüm. Detayları hatırlamıyorum, tedavi devam ediliyor. Kaçıran kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağım.”

Gördes Ticaret ve Sanayi Odası seçiminde Serdar Özcan ilk turda Umur Faik Kollu ile 6-6 berabere kaldı. 2. turda Mustafa Hamarat ile yarışan Özcan 6'ye 5 ile başkan oldu.


Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.