Manisa'nın ardından Ankara’da da deprem!

Manisa'nın ardından Ankara’da da deprem!

Manisa'da dün akşam meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından bugün sabah saatlerinde Ankara'nın Akyurt ilçesinde de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Manisa'da meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki şiddetli deprem sonrası sabah saatlerinde Ankara'nın Akyurt ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem yakın çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Ankara Valisi Vasip Şahin, depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını bildirdi.

 

AFAD'TAN İLK AÇIKLAMA
 

AFAD'ın verilerine göre; Akyurt ilçesinde 06.42'de 3,8 büyüklüğündeki deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşirken, 06.54'te 4,5 büyüklüğündeki deprem ise yerin yaklaşık 13 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Ayrıca AFAD'dan yapılan açıklamada, "Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibariyle, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

 

'CAN VE MAL KAYBI YOK'
 

Deprem sonrası açıklama yapan Ankara Valisi Vasip Şahin, "İlimiz Akyurt ilçe merkezindemeydana gelen 4.5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır.Kamuoyunun bilgisine sunulur" dedi.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.