'Mansur Yavaş, CHP yerine İYİ Parti'ye oy verdi' iddiası

'Mansur Yavaş, CHP yerine İYİ Parti'ye oy verdi' iddiası

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini açıklayan CHP’li Abdüllatif Şener’den sonra Mansur Yavaş'ın da CHP'ye oy vermediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

14 Mayıs Genel seçimleri sonrası tartışmalar devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini açıklayan CHP’li Abdüllatif Şener’den sonra şimdide CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP’ye oy vermediği iddia edildi.

Akit Gazetesi Yazarı Sinan Burhan’ın iddiasına göre CHP’li Mansur Yavaş kendi partisine oy vermedi.

 

MANSUR YAVAŞ, CHP'YE DEĞİL İYİ PARTİ'YE OY VERDİ

 

Burhan kaleme aldığı yazısında kaynağının sağlam olduğunu söylediği bu bilgiyi okurlarıyla paylaştı. Yavaş’ın CHP yerine İYİ Partiye oy vermiş olabileceğini yazdı.

Akit Gazetesi yazarı Sinan Burhan, “İYİ Partili bir dostum dedi ki, Mansur Bey 14 Mayıs seçimlerinde oyunu CHP’ye değil İYİ Parti’ye verdi. Emin misin dedim?” Elbette” dedi diyerek bu şok bilgiyi okurları ile paylaştı.

 

"BAKALIM CHP YANLISI YAZARLAR NE SÖYLEYECEK?"

 

Kaynağının İyi Parti’nin Millet İttifakının bir parçası olduğu için bir sorun olmadığını ifade etiğini aktaran Burhan, “Özel Kalem Müdürü Yüksel Aslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi eski İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker’i İYİ Parti’den vekil yapan ya da katkı sağlayanın Mansur Yavaş olduğunu ve o nedenle oyunu İYİ Parti’ye verdi. Şeklinde açıklama yaptı bana” diye devam ettiği yazısında “Bu bilgi yanlış ise Mansur Bey açıklama yapsın. Ben kaynağıma güveniyorum. Bakalım CHP yanlısı yazarlar bu konuda ne söyleyecek?" ifadelerini kullandı. 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum