Mansur Yavaş HDP’yi ziyaret edecek mi? Flaş açıklama

Mansur Yavaş HDP’yi ziyaret edecek mi? Flaş açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi geçtiğimiz günlerde CHP’den aday gösterilen Mansur Yavaş, dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Yerel seçim çerçevesinde ‘Halkların Demokratik Partisi’ni ziyaret edecek misiniz’? sorusuna Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, “Ajans karar verecek” dedi.

Yerel seçimlere ilişkin açıklamalar yapan CHP’nin adayı ve İyi Parti’nin yerel seçimlerde destekleyeceği Mansur Yavaş, AKP’li Mehmet Özhaseki ile ilgili yöneltilen soruya, Ankara için güzel projeler açıklamalarını umut ettiğini ifade etti.

MHP adayı AK Parti'ye rest çekti: Türkiye'yi size dar ederiz

HDP’Yİ ZİYARET EDECEK Mİ?

Mansur Yavaş HDP’yi ziyaret edecek misiniz? sorusuna şu yanıtı verdi:

“Onu bilemiyorum. Ajans karar verecek. Çünkü Halkların Demokratik Partisi ‘Ben Mansur Yavaş’a oy vermem’ dedi. Kendi takdirleridir.”

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen mahkemeye sevk edildi: İşte savcılık ifadeleri

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, “Lütfen Mehmet Özhaseki’ye de HDP’den oy isteyip istemediğini sorun. Bu çok önemli” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.