Mansur Yavaş İddiası: Belki 2015'te...

Mansur Yavaş İddiası: Belki 2015'te...

AK Partili Mehmet Ali Şahin, Mansur Yavaş için; "Eğer amacına ulaşamazsa siyasi hayatının biteceğini sanıyor" dedi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, CNNTürk canlı yayınına katıldı. 30 Mart seçimlerini değerlendiren Şahin; CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş ile ilgili 'Eğer amacına ulaşamazsa siyasi hayatının biteceğini sanıyor. Belki CHP'den 2015'te milletvekili olma şansı var Sayın Yavaş'ın' dedi.


Şahin'in açıklamalarından bazıları şöyle;

*YSK'nın il seçim kurulundan gelen kararlar sonucunda, bu kararı onaylayacağı düşüncesindeyim. Ama olayın üzerine ısrarla gidilerek oradan acaba bir sonuç alabilir miyiz diye zorlamalar yapıldığını düşünüyorum. 

* Mansur bey, sayın Yavaş, kendisini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olacağı düşüncesine çok kaptırdı ve seçimi kaybedince, son bir umutla işte seçimleri acaba iptal ettirebilir miyiz tezine sarıldığını görüyorum. Hatta dün o da bir balkondan konuşmuş, hakkımızı arayacağız falan diye. Eğer amacına ulaşamazsa siyasi hayatının biteceğini sanıyor. Belki CHP'den 2015'te milletvekili olma şansı var Sayın Yavaş'ın. Yerel yönetimlerde bir yerlere gelme umudu kalmayınca, son bir hevesle buna sarıldığını görüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.