Mansur Yavaş kendini “çalgı çengiye” verdi: Vah Angara vah!

Mansur Yavaş kendini “çalgı çengiye” verdi: Vah Angara vah!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kent pek çok sorunla boğuşurken, 3 yıl sonra ulaşıma yapılan fahiş zammın ardından kendisini çalgı çengiye verdi.

YAVAŞ’TAN CHP’NİN GAZINI ALMA ÇABALARI

Seçildikten sonra eski Büyük Birlikçi dar bir kadro ile çalışmayı tercih eden CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, heykel açılışları ve konserlerle CHP’lilerin gazını alma çabalarına devam ediyor.

YAVAŞ ÇİMLER ÜZERİNDE EŞLİK ETTİ

Sanatçılar Cengiz Özkan ve Selçuk Balcı, 24 saat yaşayan Ankara projesine destek için Seğmenler Parkı'nda verdiği konsere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konsere sürpriz bir ziyarette bulunarak şarkılara çimlerin üzerinde eşlik etti.

BERABER ANKARA TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİLER

Sanatçı Selçuk Balcı ile “Ankara Türküsünü” beraber söyleyen Başkan Yavaş sanatçılara teşekkür etti. Konserde konuşan Yavaş, “İnşallah Ankara’yı 24 saat yaşayan her tarafında mutlu ve keyifli insanların olduğu, sanatın kültürün yükseldiği, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği dünya başkentleri ile yarışan bir Başkent için hep birlikte çalışacağız. Ankara’da yaşamaktan hep birlikte keyif alacağız. Hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum. Sanatçılarımıza başarılar diliyorum” dedi.

angara.png

VAH ANGARAM VAH

Türkiye’nin Başkentinin pek çok alt yapı ve üst yapı sorunları bulunurken bugüne kadar dişe dokunur herhangi bir faaliyette bulunamayan Yavaş’ın en son icraatı 3 yıldır yapılmayan ulaşım zammını Ankaralıya tattırmak olmuştu.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum