Mansur Yavaş neden İYİ Parti'den aday olmadığını açıkladı

Mansur Yavaş neden İYİ Parti'den aday olmadığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ankara adayı Mansur Yavaş canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı.

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Habertürk TV’de Türkiye’nin Nabzı programında Didem Arslan’ın konuğu oldu ve gündeme, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Adaylık sürecinde yaşananlara ilişkinde açıklama yapan Mansur Yavaş İYİ Parti’nin teklifini neden kabul etmediğini açıkladı.

CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş adaylık sürecinde yaşananlarla ilgili olarak, "Bir sefer Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday oldum. Daha önce de Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday oldum. Kalkıp başka partiden aday olamam, ‘her partiden aday oluyor algısı’ beni incitirdi" açıklamasında bulundu.

‘Bizim hitap ettiğimiz bir dilimiz var’ diyen Mansur Yavaş, “Hangi partiden olursa olsun onların görüşüne saygı duyuyorsanız, tercih konusu oluyorsunuz. Sonuçta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı önemli makam. Sayın Akşener’i de ziyaret ettim. Sağ olsun tamamıyla destek oluyor. Bu konuda bir problem yok” diye konuştu.

Öte yandan Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine daha önce vekillik teklifinde bulunduğunu fakat kabul etmediğini açıkladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.