Mansur Yavaş projelerini açıkladı

Mansur Yavaş projelerini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara adayı Mansur Yavaş'ı ve Ankara projelerini kamuoyunu tanıttı.

Bugünkü grup toplantısını iptal eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara adayı Mansur Yavaş'ı ve Ankara projelerini kamuoyunu tanıttı.

Kılıçdaroğlu tanıtım toplantısında 'Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'yı Mansur Yavaş yönetecek. Ankara'nın kaderini değiştireceğiz' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından Mansur Yavaş kürsüye gelerek konuşma yaptı.

Konuşmasında 'Ben kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım. Hizmeti ihtiyaç ve aciliyet sırasına göre dağıtacağız. Kendisi yüksek olan ruhu olmayan binalar oldu. Maalesef şehrimiz insanlara değil araçlara göre planlandı.Yardımları yaparken kameralarla gitmeyeceğiz.' diyen Yavaş, 'Hiç bir ihtiyaç sahibini rencide etmeyeceğiz. Yatay mimariyi özendirip sağlıklı şehirler planlıyoruz. Ankara’yı betona değil, yeşile boğacağız.İşsizliğin azalması için gerekli hamleleri yaparken diğer yandan turizmde çeşitliliği arttırmayı planlıyoruz.' dedi.

chp-siyasetcafe.jpg

'Yardım yaptığımız ailelerin çocuklarının okuyup meslek sahibi olmalarını sağlayacağız. Yatay mimariye önem vermeyi amaçlıyoruz. Biz Ankaramızı betona değil, yeşile boğacağız.' diyen Yavaş,  Engelli vatandaşlarımızın rahatça seyahat edebileceği toplu ulaşım ve sokak planlaması tasarlayacağız. Sokak hayvanlarının rahatça yaşayacağı barınaklar hazırlayacağız. Köye dönüş projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Tarımı destekleyeceğiz. Yurtdışından ağaç ve fidan getirme uygulamasına son vereceğiz.' dedi.

MELİH GÖKÇEK'E GÖNDERME

'Ankara’da “tasarı” kelimesi anlamına uymayan, ne için yapıldığı bilinmeyen, milyarlar harcanmış onlarca proje var. Dinozor, uçan efeler, uçan otel… Yapılan iyi şeyleri yıkmaya gelmiyoruz. Hatalı projeleri halkımıza kazandırıp, zararı azaltmayı hedefliyoruz. Bu müsrifliğe dur deme zamanı geldi.' diyen Yavaş,  'Tüm harcamalarımızın hesabını vereceğiz. Vergilerle yapılan hizmetleri reklam panolarından duyurmayı israf olarak görüyoruz. En zenginler ve en fakirler bir arada yaşıyor. Bu şehir birbirini tanımayan bir kent haline geldi. Burası Atatürk’ün mirası.' dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.