Mansur Yavaş: Valilikle irtibat halindeyiz

Mansur Yavaş: Valilikle irtibat halindeyiz

Sokağa çıkma yasağı kararı sonrası Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarından farklı açıklamalar geldi. İki büyük şehrin CHP'li başkanlarının açıklamaları şaşkınlık yarattı.

31 ilde ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı sonrasında Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları açıklama yaptı.

Ankara'nın CHP'li belediye başkanı Mansur Yavaş "Valilikle irtibat halindeyiz" derken, İBB başkanı Ekrem İmamoğlu "haberimiz yoktu" dedi.

Yavaş yaptığı açıklamada:

“Değerli Ankaralılar, Ankara Valiliği ile irtibat halindeyiz. Ekmek dahil tüm acil ihtiyaçlarınız için Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Lütfen evlerinize dönün, biz sizin için görev başında olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

yavas-003.JPG

 

Ekrem İmamoğlu ise, paylaştığı videoda:

"Arzu ettiğimiz bir sokağa çıkma yasağı olmadı. Deteyları ile ilgili hiçbir kurumun net bilgisi yok. Bunun bir simülasyonu yapılmalıydı. Sakin olunuz, kararları bekleyiniz dedi." cümlelerini paylaştı.

İmamoğlu'nun "Hiç bir kurumun bilgisi net yok" demesine karşın, Yavaş'ın bilgisinin olduğu ve valilik ile irtibat halinde olduğunu söylemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.