Mansur Yavaş ziyaret edeceği partileri açıkladı

Mansur Yavaş ziyaret edeceği partileri açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ziyaret edeceği partileri açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim hazırlıklarına başlayan Mansur Yavaş, bugün partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada teşekkür için geldiğini, adaylığının açıklanmasından sonra ilk olarak CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiğini ve güveninden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Çalışmalara başladıklarını ifade eden Mansur Yavaş, bugüne kadar yaptıkları çalışmayla ilgili de Kılıçdaroğlu’na bilgiler verdiğini söyledi.

Yerel seçim kampanyasıyla ilgili de konuşan Mansur Yavaş, "Bugün Anıtkabir'de hem CHP İl Başkanı ve yöneticileri hem İYİ Parti Ankara İl Başkanı ve ilçe yöneticileri katıldılar. Bundan sonra da ortak şekilde kampanyayı yürütmeyi planlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Başka partileri de ziyaret edecek misiniz sorusuna Mansur Yavaş, Saadet Partisi'ne ve Demokrat Parti Genel Başkanını ziyaret edeceğini duyurdu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.