Mansur Yavaş'a şok Yazıcıoğlu protestosu 'Sen buraya yakışmıyorsun'

Mansur Yavaş'a şok Yazıcıoğlu protestosu 'Sen buraya yakışmıyorsun'

CHP Ankara adayı Mansur Yavaş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabri ziyareti sırasında vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Sahte senet skandalı ile Türkiye’de gündemden düşmeyen CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’a PKK’nın siyasi uzantısı HDP destekli bir ittifakta olmasına tepkiler devam ediyor.

Sahte senet skandalı ile ilgili onlarca soruya cevap veremeyen Mansur Yavaş’a en son FETÖ medya imamı eski Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı’dan videolu mesajla destek gelmişti. Dumanlı yayınladığı mesajda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi suçlamış ve HDP’den açık destek alan Mansur Yavaş’ı savunmuştu.

Mansur Yavaş’ın PKK uzantısı HDP desteği ile diğer terör örgütü FETÖ desteğinin destek aldığı ittifak içinde olması Milliyetçi, Ülkücü ve Alperen gruplarının tepkisine sebep oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyareti sırasında protesto edildi. 

NE İŞİ VAR ONUN BURADA

Vatandaşlar FETÖ’den tam destek alan Mansur Yavaş'ı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyareti sırasında protesto etti. Bazı vatandaşlar Mansur Yavaş’a karşı, ‘Ne yüzle geldi buraya’, ‘Ne işi var onun burada’ ve ‘Sen buraya yakışmıyorsun’ sözleriyle tepki gösterdi.

Mansur Yavaş, protestonun ardından ziyaretine son verdi. Ancak Mansur Yavaş taraftarları protesto eden vatandaşın üzerine ‘Dayı mısın sen’ diyerek yürüyerek saldırmaya kalkıştı.

İşte vatandaşların Mansur Yavaş’ı protesto etme anları;

FETÖ ELE BAŞI MUHSİN YAZICIOĞLU SUİKASTINI İTİRAF ETMİŞTİ

Öte yandan FETÖ Terör Örgütü elebaşı Fettuhla Gülen Muhsin Yazıcıoğlu’nun muhtemel suikastı ile ilgili açıklamalarda bulundu. FETÖ ele başı suikastın kendileri tarafından yapıldığına dair yaptığı açıklamada, “Bundan sonra da çok defa da aldanabilirsiniz. Aldansanız bile ama kimseyi aldatmayın. Aldanırsanız böyle kurban gidersiniz. Bir Perşembe günü vefat edersiniz. Bir Cuma günü cenazenize ulaşırlar.”

Muhsin Yazıcıoğlu suikasttan kısa bir zaman önce Habertürk’te Fatih Altaylı’nın Teke Tek programında FETÖ üyeleri hakkında ‘çete’ demiş ve ne gerekiyorsa onu yaparım açıklaması yapmıştı. Yazıcıoğlu programda FETÖ ile ilgili, “Devletin vermiş olduğu yetkileri kullanacak. Devletin vermiş olduğu kalemi, masayı ve imkanları kullanacak. Ondan sonra bana kabadayılık yapacak. Var mı böyle bir şey?” demişti.

İşte FETÖ elebaşı Gülen’in Muhsin Yazıcıoğlu suikastını işaret eden konuşması;

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.