Mansur Yavaş'tan koronavirüs kararı! 2 ay boyunca...

Mansur Yavaş'tan koronavirüs kararı! 2 ay boyunca...

Koronavirüs salgını sonrası alınan tedbir kararlarından sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da bir tedbir geldi. Yavaş, Ankaralılara su borcu olanların suyunun 2 ay boyunca kesilmeyeceğini duyurdu.

Türkiye'de 2. koronovirüs vakasının görülmesinin ardından alarm durumu yükseltildi. Okullar tatil edilirken, toplu kullanım alanları dezenfekte ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi bunun için ekip kurdu.

2 AY BOYUNCA SU BORCU OLANLARIN SUYU KESİLMEYECEK

Koronovirüse karşı en ilginç karar da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Mansur Yavaş, 2 ay boyunca su borcu olanların sularının kesilmeyeceğini açıkladı.  Mansur Yavaş kararı şöyle duyurdu.

 

mansur-yavas-005.jpg

 

SAĞLIK BAKANLIĞI CORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ
Koronavirüs hasta kişilerin öksürme veya hapşırması ile bulaşıyor. Belirtileri arasında yüksek ateş, solunum sıkıntısı ve öksürük var. Koronavirüse karşı en etkili korunma yöntemi hasta kişilerden uzak durmak, sık sık elleri su ve sabunla 20 saniye yıkamak. Kapalı alanların havalandırılması, beslenmeye dikkat edilmesi, tokalaşma ve sarılmadan kaçınılması öneriler arasında.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.