Mardin Müzesi'nin "HERO" aşkı

Mardin Müzesi'nin "HERO" aşkı

Erdoğan'a suikast girişiminden yargılanan FETÖ üyesi Gökhan Güçlü'nün üzerinde ‘Hero’(Kahraman) yazılı tişörtle duruşmaya katılmasına tepkiler devam ederken Mardin Müzesi düzenlediği bir etkinliğinde bütün gençlere Hero yazılı tişört giydirildi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminden yargılanan FETÖ üyesi Gökhan Güçlü'nün üzerinde ‘Hero’(Kahraman) yazılı tişörtle duruşmaya katılmasına tepkiler devam ederken Mardin Müzesi düzenlediği bir etkinliğinde bütün gençlere Hero yazılı tişört giydirildi.

mardinhero.jpg

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminden yargılanan FETÖ üyesi Gökhan Güçlü'nün 13 Temmuz'daki duruşmaya üzerinde "Hero: Heroes are immortal" (Kahraman: Kahramanlar ölümsüzdür) yazan bir tişörtle gelmesine Türkiye Kamuoyu sessiz kalmamış ve tepkisini dile getirmişti.


Muğla’da hain darbe girişimi sanığının üzerinde ‘Hero’(Kahraman) yazılı tişörtle duruşmaya katılmasına tepkiler devam ederken Mardin Müzesi düzenlediği bir etkinliğinde bütün gençlere Hero yazılı tişört giydirdi.

Hero tişörtü ile çekilen fotoğrafı da Mardin Müzesinin sosyal medya hesaplarından kapak fotoğrafı yapılarak adeta FETÖ'cülere adeta aleni bir şekilde destek verdiği mesajını verdi.

Yayınlanan fotoğraf üzerine bir çok vatandaş Mardin Müzesi ve yetkililerine tepkilerini gösterirken Mardin Valiliği ve AK Partili Mardin Milletvekillerinden Müzedeki gizli FETÖ'cülerin bulunup hesap sorulmasını istedi.

Kaynak: Mardinlife.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum