Mardin’de PKK’ya ağır darbe: Teröristler öldürüldü

Mardin’de PKK’ya ağır darbe: Teröristler öldürüldü

PKK terör örgütüne Mardin’de düzenlenen operasyonda ağır darbe vuruldu ve teröristler etkisiz hale getirildi. İşte ayrıntılar;

Türk Silahlı Kuvvetleri yurtiçi ve yurtdışında terör örgütlerine göz açtırmıyor. Özellikle yurt içinde güvenlik güçleri vatandaşın güvenliğini sağlamak ve ülkenin huzurunu bozmak isteyen PKK’lı teröristlere fırsat vermiyor. Bu doğrultuda Mardin’de PKK’ye yönelik yapılan operasyonda 3 hain etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgilere göre, Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda biri sözde bölge sorumlusu 3 terörist öldürüldü.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Nusaybin, Midyat ve Ömerli kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda teröristlerle sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada sözde Ömeryan bölge sorumlusu Ferhat kod adlı Yakup Salğın, Demhat kod adlı Hozan Akdoğan ve Tekoşer kod adlı Adem Yüksel etkisiz hale getirildi.

Operasyon kapsamında tespit edilen 3 sığınakta da teröristlere ait kitap, not defterleri giyim ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.