Mariam Kavakçı'dan 'Halifemiz Erdoğan' paylaşımı

Mariam Kavakçı'dan 'Halifemiz Erdoğan' paylaşımı

AK Partili Merve Kavakçı'nın kızı ve Cumhurbaşkanı danışmanı olan Mariam Kavakçı, sosyal medya hesabından "Halifemiz Erdoğan" paylaşımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından Mariam Kavakçı, sosyal medya hesabından peş peşe dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

 

DAVUTOĞLU'NA ÇİZİK ATTI

 

Malezya Büyükelçisi'yken geçen ay merkeze çekilen Merve Kavakçı'nın kızı olan Mariam Kavakçı, Instagram hesabından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cadde direğine asılmış bir afişinin görüntüsünü, "Din düşmanları, teröristler ve vatan hainleriyle yan yana duran kimseye hakkımız helal değil. Yok olacaksınız hepiniz çok yakında" ifadeleriyle paylaştı.

 

dvdvdv-011.jpg

 

6'LI MASAYI HEDEF ALDI

 

Kavakçı bunun ardından, muhalefet partilerinin yer aldığı altılı masanın bir fotoğrafını paylaşırken "Kıskançlık insanları ne rezil hallere düşürüyor anladınız mı? Yazıklar olsun... Bir de Müslümanız diyorlar" ifadelerini kullandı.

 

sccs-001.jpg

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAYLAŞIMI

 

Kavakçı'nın bir diğer paylaşımı ise "halifemiz_rte" isimli bir hesabın adının yazılı olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı oldu. 

 

dvdv-005.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum