Marifet Derneği AKP'yi fena bombaladı

Marifet Derneği AKP'yi fena bombaladı

Süleyman Şah Türbesi'nin gece yarısı operasyonuyla yıkılıp, PKK kontrolündeki bölgede Öcalan bayraklarının altına taşınmasına, Marifet Derneği'nden çok sert tepki geldi.

Başkanlığını, Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin en yakın talebelerinden Muhammed Keskin Hocaefendi'nin yaptığı Marifet Derneği'nin Twitter ve Facebook hesaplarından yapılan açıklamada, "Süleyman Şah'ın yeni yeni PYD (PKK) kontrolünde. Bayrakların inmesine alışmıştık. Şimdi de toprak vermeye alışıyoruz! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Dünya operasyona büyük hayranlık duyuyor. Gelinen nokta: Öcalan'ın gölgesinde Süleyman Şah Türbesi" yazılı, türbenin taşındığı Öcalan bayraklı alanın fotoğrafı yer aldı.

"Ortadoğuda oyun kurucu Yeni Osmanlı ve olanlar" başlıklı bölümde ise şunlar ifade edildi: Askerimizin başına çuval, konsolosluğumuzun eşkiya tarafından işgali, Mavi Marmarada dokuz şehid, Suriye'de, Irak'da, Filistin'de, Mısır'da yüzbinlerce şehid, şiilerin eline geçen Yemen, Libyada vatandaşlarımızı kaçırmak zorunda kalışımız, askeri garnizonumuzda şanlı bayrağımızın indirilmesi ve son olarak savaşmadan vatan toprağının terkedilmesi!!!"

Bu mesajın altına, "Bu yazı İsmailağayı temsil etmemektedir" notu düşüldü.

Postmeya'nın haberine göre Mesajın ikinci kısmında ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na çok sert ve net eleştirilerin yer aldığı şu ifadeler kullanıldı: "Şanlı ecdadımızın, büyüğümüzün milletimizin evlatlarını şehid eden terötistin gölgesine defnedilmesi sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayın başbakanımıza utanç olarak yeter."

Marifet Derneği, bugüne kadar AKP'li Egemen Bağış'ın Kuran'la alay etmesi, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Peygamber Efendimiz'e (SAV) hakareti ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in Sakal-ı Şerif için "Kıl, sakalü makal" diyerek alay etmesi ve benzeri birçok konuda çok net duruş sergiledi.

Süleyman Şah Türbesi'nin yıkılıp Öcalan bayraklı alana taşınması konusunda da aynı net duruşu sürdürdü.

Birçok kesimin sustuğu ve susturulduğu şu dönemde, korkmadan hakikati ifade edebilenlerin de olması çok güzel ve geleceğe dair umut veriyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.