Marketten aldığı peynirin içinden çıkan görenleri şoke etti

Marketten aldığı peynirin içinden çıkan görenleri şoke etti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Ayşe Emer isimli vatandaşın çocuklarına tost yapmak için aldığı kaşar peynirinin içinden ameliyat eldivenin çıktı.

 

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Serdar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2 çocuk annesi Ayşe Emer (30) isimli kadın, çocuklarına tost yapmak için aynı mahallede bulunan bir zincir markete kaşar peyniri almaya gitti.

12 Mart tarihinde aldığı kaşar peyniri, 13 Mart'ta tost yapmak için kesen Emer, peynirin içerisinden çıkan ameliyat eldivenini görünce büyük şok yaşadı. Emer, durumu bildirmek için zincir marketin yönetimi ile iletişime geçmek istedi.

İKİNCİ VUKUATLARI

 

Zincir market yetkililerine ulaşamayan Emer, içerisinden ameliyat eldiveni çıkan peyniri üreten firmaya ile iletişime geçti. Firma yetkilileri, hatalarını gidermek için kendilerine bir koli süt ürünü gönderebileceklerini söyledi.

Daha önce de aynı firmanın ürettiği süt içerisinden saç çıktığını söyleyen Emer, firmanın hijyen kurallarını hiçe saydığını belirterek, ilgili bakanlıklara suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

ÖZÜR DİLEDİLER!
 

Market zincirine e-mail yoluyla ulaşmaya çalıştım. Geri dönmediler. Üretici firma dönüş yaptı. Özür dilediler.

'BUGÜN ELDİVEN ÇIKIYORSA YARIN MASKE ÇIKABİLİR'


Bana bir koli firmanın süt ve süt ürünlerini teklif ettiler. Ben bunu kabul etmedim. İnsan sağlığı bu kadar yok sayılmamalı. Şu pandemi sürecinde hijyensizlik bu şekilde. Bugün eldiven çıkıyorsa, yarın maske de çıkabilir” dedi.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.