Maseratili polis Hüseyin Tayfun Üçgül ölü bulundu

Maseratili polis Hüseyin Tayfun Üçgül ölü bulundu

Trafikte avukat ile yaşadığı kavga sonrası gündeme gelen Maseratili Polis olarak bilinen Hüseyin Tayfun Üçgül otomobilin içinde başından vurulmuş halde bulundu.

SİYASETCAFE.COM'U THREADS'TE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

İzmir - İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül ölü bulundu.

Manisa'dan İstanbul'a ailesiyle birlikte otomobiliyle dönen Avukat Fatih Uzun ile 8,5 milyon liralık Maserati sahibi polis Hüseyin Tayfun Üçgül ile trafikte tartışma yaşamıştı. 

Yaşanan tartışmada avukat Fatih Uzun'un iki bacağını kırdığı iddia edilen ve 8,5 milyon liralık Maserati model araba kullanmasıyla gündem olan Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül ölü bulundu.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bugün saat 16.30 sularında bir kişinin cansız bedeninin fark edilmesi üzerine vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin olay yerine gelmesi ardından kafasından silahla vurularak cansız bedeni bulunan kişinin polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül olduğu tespit edildi.

 

KESİN ÖLÜM NEDENİ İÇİN OTOPSİYE GÖNDERİLECEK

 

Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacak. Öte yandan Hüseyin Tayfun Üçgül'ün intihar ettiği düşünülüyor.

 

EŞİ "KİMİN KUYRUK ACISI BU" DEMİŞTİ

 

Eşi Özlem Üçgül, soruşturma sürecinin başladığı dönemde "Lütfen asılsız haberlere itibar etmeyin mahkeme kararıyla hepsini size sunacağız.." başlığıyla bir video yayınladı.

Üçgül, "Eşimi bilenler bilir. Kimin canını yaktı bakalım da bu kuyruk acısı. Kimin otunu copunu yakaladı, cezaevine soktu, bunlardan biridir demek ki" demişti... 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.