MasterChef yarışmacısı Uğur Kardaş, aylık cirosunu açıkladı

MasterChef yarışmacısı Uğur Kardaş, aylık cirosunu açıkladı

MasterChef yarışmasının ilk sezonunda yarışan ve şampiyon olan Uğur Kardaş, kendi restoranının aylık cirosunu açıkladı.

MasterChef yarışmasının 2018'de yayınlanan ilk sezonunda şampiyon olan Uğur Kardaş, programın ardından bir sushi restoranının işletmesinin başına geçti.

Her gün sabah 5-6 gibi kalkarak günde 18 saatten fazla çalıştığını söyleyen MasterChef Uğur açıklamalarıyla dikkat çekti.

Kardaş, kendisine bir şeyi yapamayacağı söylendiğinde inat ettiğini ve daha çok çalıştığını belritti. MasterChef Uğur açıklamasında "Yapamayacaksın dediler ayda 400 bin TL ciro yaptım" dedi.

MasterChef Uğur aynı zamanda açıklamasında "Mehmet Yalçınkaya benim baba olarak elimden tutandır" dedi.

 

UĞUR KARDAŞ KİMDİR?


1996 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. Temel eğitimini Çanakkale'de tamamlamasının ardından Akdeniz Üniversitesi'nde üniversite eğitimini gerçekleştiren Uğur Kardaş, bir dönem memleketi Çanakkale'de 'Uğur Chef'in Mutfağı' adı altında mekan girişiminde bulunmuştur.

Ancak daha sonra kariyerini farklı restoranlarda ilerletmek istediği için Türkiye'nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulunmuştur. Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duyan MasterChef Uğur, aynı zamanda motosiklet tutkusuna sahiptir.

2018 Masterchef finalistleri Kerem ve Uğur olmuştu. Kerem ve Uğur arasında gerçekleştirilen büyük finalde kazanan Uğur Kardaş, 2018 MasterChef Türkiye şampiyonu olmuştu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.