MasterChef'te elenen isim belli oldu!

MasterChef'te elenen isim belli oldu!

MasterChef'in 12. haftasında yarışmaya veda eden isim dün gece belli oldu.

MasterChef'in 12. haftasının sonuna gelindi. Dün dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Eleme adayları ise belli oldu.

Dün akşamki dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazandı. Böylelikle Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Kırmızı takımda bireyselliği alan isim ise Serhat oldu.

 

ELEME ADAYLARI KİMLER?

 

İlk iki dokunulmazlık oyunu sonrası, Furkan Ve Barbaros eleme adayı seçilmişti. Dünkü oyunlar sonrası 3. eleme adayı Uğur oldu.

 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

 

MasterChef'te şimdi Furkan, Barbaros ve Uğur eleme turunda yarıştı. Potadan çıkan ilk isim Uğur oldu.

MasterChef eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim Furkan oldu.

 

FURKAN YALÇIN KİMDİR?

Pastacılık yapan Furkan Yalçın 20 yaşında. 2014 yılında Etiler Turizm Otelcilik Lisesi’ne başlayan Furkan Yalçın, mesleğe babasının 2013 yılında aşçıbaşı olması ile ilgi duymaya başladığını ifade ediyor. Mutfağa bulaşıktan başlayıp mesleğin zorluklarını görerek değerini anladığını söyleyen Yalçın, lise hayatı boyunca farklı organizasyonlarda yer alarak mesleğe dair tecrübeler edindiğini belirtmiştir.

Lise eğitimine devam ederken Karaköy’de kafe ve restaurant mutfaklarında menülerini düzenleyerek ve kendi menüsünü sunmaya başlayan Furkan Yalçın, Çin Mutfağı üzerine eğitimler almıştır. Yalçın, okulunu 2018 yılında uluslararası ve Türkiye içi yarışmalarda temsil etmesinin ardından, ödül almış ve mezuniyetinin ardından resmi olarak iş hayatına atılmıştır. Bu süreçte, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde 4 yıllık Gastronomi bölümünü kazanan ve iş ile eğitim hayatını tekrar bir arada götürmek zorunda kalan Furkan Yalçın, 2019 yılında MasterChef’e katılmış fakat konsantrasyon bozukluğu yaşadığı için basit bir tabakla elenmiştir.

Birçok sebep yüzünden okulunu yarım bırakmak zorunda kalan Furkan Yalçın, sonrasında iş hayatına odaklanarak kendisi için bir kariyer planı yapmıştır.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.