Masterchef'te Mehmet Şef'in ardından bir ayrılık daha!

Masterchef'te Mehmet Şef'in ardından bir ayrılık daha!

Masterchef programında Şef Mehmet Yalçınkaya ile yolların ayrılmasının ardından Somer Sivrioğlu ile de ipler kopma noktasına geldi.

Survivor 2022 All-Star'ın arkasından TV 8 ekranlarında Masterchef 2022 All-Star sezonuyla yayınlanması beklenen Masterchef'te sular fokur fokur kaynıyor. Günlerdir Şef Mehmet Yalçınkaya’nın, Masterchef’ten ayrılacağına dair haberler magazin gündemine yansıyordu. İddialara nazaran Masterchef 2021 sezonunda jüri üyesi arkadaşı Somer Sivrioğlu’nun dolar kuru üstünden maaş almasından ötürü rahatsız oldu. Bu durumu Acun Medya’ya iletti. Uzun devam eden müzakerelerin peşinden resti çeken Mehmet Şef ‘ya o ya ben’ dedi ve resti çekti. Yeni sözleşme için müzakerelere oturulduğunda ise ilkin maaş zammı isteyen ancak daha sonra yeni açmış olduğu MYK Gastroarena’ya daha fazlaca zaman ayırmak istediği için yeni sezonda yer almak istemediği iddia edilen, Mehmet Şef’in yollarını ayırdığı haberi yansımıştı basına.

Ancak sonrasında Acun Medya’dan yapılan izahat yüreklere bir nebze de olsa su serpmişti. Mehmet Yalçınkaya’nın Masterchef’ten ayrılmasının benzer biçimde bir durum olmadığını söyleyen Acun Medya yetkilileri ‘aynı jüri kadrosuyla devam ediyoruz’ ifadelerini kullanmıştı. Ancak iddialara göre bu anlatım doğru değil. Çünkü Acun Medya’nın hedefinde Somer Sivrioğlu var. İddialara göre Masterchef ve Somer Sivrioğlu arasında bağlar ha koptu ha kopacak.

 

İŞİN ASLI SONRADAN ORTAYA ÇIKTI


İddialara bakılırsa Somer Sivrioğlu bu sezon ekranda olmayacak. Daha ilkin aldatma skandalı yüzünden yapım şirketiyle arasının limoni olduğu belirtilen Somer Sivrioğlu bu kez çok büyük bir ücret istedi. Acun Ilıcalı da bunu reddetti. Maaş müzakereleri sürdü sürmesine fakat bu kez Somer Sivrioğlu ‘Avustralya’daki iki restoranıma vakit ayırmak istiyorum’ da deyince bu defa ipler kesin koptu. Ama işin aslı sonrasında ortaya çıktı.

Somer Sivrioğlu’nun, Kanal D’nin hazırlığını sürdürdüğü ve Masterchef’e rakip olması beklenen bir yemek yarışma programında baş jüri üyesi olacağı iddiası bir anda gündeme bomba gibi düştü. Hali hazırda bu iddianın gerçek olup olmadığı bilinmiyor sadece gerçekleşirse Acun Ilıcalı’nın buna ne reaksiyon vereceği merak mevzusu.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.