Mavi önlüğüyle Türkiye’nin sevgilisi olan Fındık hayatını kaybetti

Mavi önlüğüyle Türkiye’nin sevgilisi olan Fındık hayatını kaybetti

Mavi önlüğüyle Türkiye'nin sevgilisi olan, Kayacık Köyü Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu Fındık hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde gençlik hastalığına yakalanan ve öğrenci üniformasıyla çekilen fotoğraflarıyla herkesin sevgisini kazanan 'Fındık' tedavi gördüğü klinikte hayatını kaybetti.

Tokat'ın Turhal ilçesinde mezarlıkta bulunan ve 'Fındık' adı verilen yavru köpek, Kayacık Köyü Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu olmuştu.

Okulun bahçesinde yapılan kulübede yaşayan ve forma giydirilen Fındık, sosyal medyada da ilgi odağı haline gelmişti.

 

findik-siyasetcafe.jpg

 

GENÇLİK HASTALIĞI TEŞHİSİ KONMUŞTU
 

Geçtiğimiz hafta rahatsızlanan ve önce Turhal Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne oradan da Ankara'da özel bir kliniğe getirilen yavru köpek tedavi altına alınmıştı. Yapılan kontrolde distemper (gençlik hastalığı) teşhisi konulan 'Fındık', hastalığının diğer köpeklere bulaşma ihtimali nedeniyle karantinaya alınırken tedavi masraflarını ise isminin açıklanmasını istemeyen bir hayvansever üstlenmişti.

 

findik-siyasetcafe14.jpg

 

3 HAFTALIK MÜCADELEYİ KAYBETTİ
 

Fındık'ın ölüm haberini, Veteriner Tekniker Yağmur Denli duyurdu.

Denli Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Fındık'ın küçücük bedeni bu hastalığa daha fazla dayamadı. Fındık pes etti. 3 haftalık mücadeleyi kaybettik.

 

findik-siyasetcafe4747.jpg

 

Elimizden gelen her şeyi yaptık, bütün müdahalelere rağmen Fındık'ı kurtaramadık. Lanet hastalığa yenik düştük. Bu süreçte bizimle emek ve yürek birliği yapan binlerce kişiye teşekkür ederiz. Huzurla uyu meleğim" ifadesini kullandı. 

 


siyasetacafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.