Meclis’e soktukları PKK’yı kınadılar!

Meclis’e soktukları PKK’yı kınadılar!

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ve CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu vahşice katledilen bakkal Mevlüt Bengi'nin öldürülmesi olayını üstlenen terör örgütü PKK'yı kınadı.

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesindeki Türkmen köyünde bakkallık yapan 8 çocuk babası Mevlüt Bengi’nin öldürülmesi olayını terör örgütü PKK üstlendi.

ÇARPITILMAK İSTENMİŞTİ

Önceleri üzerinde spekülasyon yapılan ve çarpıtılmaya çalışılan vahşi cinayeti terör örgütü PKK'nın olayı üstlenmesi üzerine kişisel Twitter hesabından açıklama yapan HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, "Yaşam hakkını, her kim olursa olsun herkes için savunuyorum. Bu hakkın ihlaline yönelik hiçbir eylem ya da infaz arzu ettiğimiz barışa, kan dökülmesinin sonlanmasına asla hizmet etmez. Kınamakla yetinmeyip karşı çıkmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

pkk.png

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da PKK'ya tepki göstererek "Doğubeyazıt'ta Mevlüt Bengi'yi katledenler,utanmadan bu alçaklığı gerekçelendirip üstlenmiş. İnsan katlinin hiçbir gerekçesi olamaz.Bizler ölüm ve terör coğrafyasında bir ömür geçirdiğimiz için bu terörü çok iyi tanıyoruz.Bu terördür- insanlığı getirdiği yer bellidir.Lanetliyorum!" yorumunda bulundu.

pkk1.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum