Meclis'te nabız yükseldi! MHP ve HEDEP'li vekiller birbirine girdi: Ağızını topla adi herif

Meclis'te nabız yükseldi! MHP ve HEDEP'li vekiller birbirine girdi: Ağızını topla adi herif

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün grup toplantısındaki sözlerini hedef alan HEDEP'li vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu ve MHP'li Erhan Akçay arasında Meclis'te gerginlik çıktı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin bugünkü grup toplantısında HEDEP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na da değindi.

Bahçeli, 'Leyla Güven, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Figen Yüksekdağ, Can Dündar başta olmak üzere PKK’lı ve FETÖ’cülere hak ihlali kararıyla can simidi uzatan Anayasa Mahkemesi’dir.' dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Bahçeli'nin bu sözleri nabızları yükseltti.

HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Bahçeli'nin sözlerine yönelik 'Bu hakaret ve iftiraları misliyle Bahçeli’ye iade ediyorum. Halkın vekiline hakaret, halka hakarettir. Hukuka çarpacaksın Bahçeli, haddini bileceksin Bahçeli, Anayasayı ve AYM’yi tanıyıp yerine oturacaksın Bahçeli, soy adımı bile yanlış telaffuz eden Bahçeli Türkçe öğren de gel.' dedi.

HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun konuşmasının ardından MHP Grup Başkanvekili Erhan Akçay söz aldı.

Akçay, “Biraz evvel yerinden konuşma yapan Gergerlioğlu’nun bütün hadsiz sözlerini kendisine iade ediyoruz ve en kısa sürede bir psikiyatrik tedavi görmeli. Psikolojik dengesi bozulmuş. Sen ağızını topla adi herif.” dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.