Meclis’te skandal görüntü! Milletvekilleri böyle yakalandı

Meclis’te skandal görüntü! Milletvekilleri böyle yakalandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) skandal görüntüler ortaya çıktı. Milletvekilleri mecliste sigara içerken görüntülendi. İşte ayrıntılar;

Sigara yasaklarını konuşan milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yasak alanda sigara içti.

Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda kabul edildi. Ancak düzenlemeden daha çok milletvekillerinin Meclis'teki fotoğrafları gündeme damga vurdu.

YASAK ALANDA SİGARA İÇTİLER

Sigara paketlerinin üzerinde markanın logosu olmayacağına dair yasa teklifi komisyonda kabul edilirken TBMM'de bazı milletvekilleri sigaranın yasak olduğu kapalı alanda sigara içti.

Meclis'te tütün ürünleri için geniş kapsamlı bir düzenleme yapıldı. Sigara kullanımının azaltılması için verilen kanun teklifi komisyondan geçerken, milletvekilleri Meclis'teki yasak alanda sigara içti. Düzenlemeye göre ise, artık televizyonda yayınlanan programlarda, filmlerde, dizilerde, müzik kliplerinde, reklam ve tanıtım filmlerinde, sinema ve tiyatrolarda gösterilen eserlerde, internet, topluma açık olan sosyal medya ve benzeri ortamlarda tütün ürünleri kullanılamayacak, görüntülerine yer verilemeyecek.

İşte o görüntüler:

mecliste-sigara.jpgmecliste-sigara1.jpgmecliste-sigara2.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.