Meclis'te tansiyon yükseldi! Kadın vekiller kavga etti, erkekler zor ayırdı

Meclis'te tansiyon yükseldi! Kadın vekiller kavga etti, erkekler zor ayırdı

TBMM Genel Kurulu'nda 2020 Kesin Hesap Kanun teklifi görüşmeleri sırasında AK Parti ile CHP kadın milletvekilleri arasında tartışma çıktı.

TBMM Genel Kurulu'nda 2020 Kesin Hesap Kanun teklifi görüşmeleri giderek artan tansiyonla birlikte sürüyor.

AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti'nin muhalefetin tezlerini çürüttüğünü belirterek, Meclis kürsüsünden yaptıkları konuşmaları eleştirdi. Ayvazoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP milletvekillerine yüklendi.

 

CHP'Lİ VEKİLLER AYVAZOĞLU'NA YANIT VERDİ


AK Partili Ayvazoğlu'nun sözleri sonrası CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, salondaki tüm CHP milletvekilleri için 2'şer dakika sataşmadan söz istedi. TBMM Başkanvekili Haydar Akar ise bu talebi kabul etti.

 

CHP GENEL BAŞKANI'NIN 'EĞİLİP BÜKÜLMEYECEĞİ' İDDİASINDA BULUNDU


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Genel Başkanı'nın eğilip bükülmeyeceğini söyleyerek, CHP'de düşünce özgürlüğü olduğunu söyledi. CHP Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal ise Bülent Ecevit'i eleştirmenin kimsenin hakkı olmadığını belirterek, Ecevit'in Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı çıktığını ifade etti.

 

SÖZLÜ KAVGA BİR ANDA FİZİKSEL BİR KAVGAYA DÖNDÜ


Karşılıklı sataşmalar sonrası iktidar ve muhalefet vekilleri arasında gerginlik yaşanınca TBMM Başkanvekili Haydar Akar oturuma ara verdi.

 

KADIN VEKİLLER BİRBİRİNE GİRDİ 


Oturuma ara verildikten sonra AK Parti ile CHP kadın milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Arbede ve kavgaya dönüşen gerginlikte erkek milletvekilleri kadın milletvekillerini sakinleştirmeye çalıştı.

Oturumun tekrar açılması ardından Başkanvekili Akar, yoğun bütçe maratonunun son günlerinde milletvekillerinin konuşmalarına özen göstermesini istedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.