Meclis’ten "2018 ajandası" açıklaması

Meclis’ten "2018 ajandası" açıklaması

TBMM Başkanlığı, "2018 TBMM Ajandası" ile ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yaparak,  söz konusu ajanda da 15 Temmuz gecesine ait karelere yer verildiğini ifade etti.

TBMM Başkanlığı, 2018 yılı TBMM Ajandası ile ilgili yapılan haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Son günlerde çeşitli basın ve yayın organlarında TBMM'nin bazı faaliyetleri hakkında yayımlanan haberler üzerine basın açıklaması yapılması gereği duyulmuştur.2018 yılı TBMM Ajandası, TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığına bağlı Basımevi tarafından tasarlanmış ve baskısı kurumsal imkanlarla gerçekleştirilmiştir. Ajandada, 15 Temmuz 2018 Pazar gününün yer aldığı bölümde, hain darbe teşebbüsünün yaşandığı gecede TBMM'de yaşananlara ve yıl dönümünde TBMM'de düzenlenen Demokrasi ve Millî Birlik Günü programına ait genel karelere yer verilmiştir. Millet olarak 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız...' söyleminden hareketle TBMM ajandasında o geceye ait kareler, o gece TBMM'de bulunan milletvekillerimizin ve şehitlerimizin listesi yer almıştır."

Söz konusu ajandada resmi bayramların tamamına ilişkin bilgiler yer aldığı belirtilen açıklamada, "Bunun yanında, TBMM'nin açılış yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili özel tasarım uygulamasına gidilmiştir" denildi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.