Medya'da 'Yavşak' tartışması!

Medya'da 'Yavşak' tartışması!

Kafa dergisi eski mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu, Kafa Dergisi’nin kurucusu Candaş Tolga Işık’ın da bulunduğu gazeteci ve yazarlar hakkında dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Kafa dergisi eski mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu, kişisel Twitter hesabından aralarında Kafa Dergisi’nin kurucusu Candaş Tolga Işık’ın da bulunduğu gazeteci ve yazarlar hakkında dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Vedat Özdemiroğlu, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan hakkında “Ahmet Hakan Coşkun yok... Yakaka yamdaş yancı var” derken, kripto FETÖ’cü Cem Küçük için “Cem Küçük yok, yapay zeka var”, Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik hakkında “Hakan Çelik yok, dil darbesi var”, hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç için de "Engin Ardıç yok, Külliye zangocu var” ifadelerini kullandı.

 

veda-siyasetcafe.JPG

 

Özdemiroğlu, bir dönem yazarı olduğu Kafa Dergisi’nin kurucusu Candaş Tolga Işık için ise “Candaş Tolga Işık yok... Yandaş Yonga yavuşak var” dedi.

 

candas-siyasetacfe.jpg

 

O İFADELERE YANIT VERDİ!

 

Candaş Tolga Işık, hakkında yazılan ifadeler üzerine Özdemiroğlu’na cevap verdi. Özdemiroğlu ile olan WhatsApp yazışmasını paylaşan Işık, “Birkaç saat önce Paşam diyordun şimdi Yavuşak mı oldum” ifadelerini kullandı.

WhatsApp yazışmalarında, Özdemiroğlu’nun Kafa Dergisi’nde tekrar yazmak istediği ve Işık’a “paşam” diye hitap ettiği görüldü.

 

candas-siyasetacafe10.jpg

 

Kafa Dergisi yazarı Başar Başaran, Candaş Tolga Işık’ın, Vedat Özdemiroğlu’na verdiği cevabı alıntılayarak, “V.Özdemiroğlu dün C.Küçük, A.Hakan,E.Ardıç gibi iktidar yanlısı gazetecilerle beraber Candaş Tolga Işık’ı da sayarak yavşak diyor. Doğal olarak siyasi bi tepki zannediyoruz.Ama sonra asağıdan anlıyoruz ki Vedat Özdemiroğlu meğer iş istemiş verilmemesine yavşaklık demiş. Asıl yavşaklık budur” ifadelerini kullandı.

 

basar-siyasetcafe.jpg

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.