Megastar Tarkan'dan Gülşen'e tam destek!

Megastar Tarkan'dan Gülşen'e tam destek!

Megastar Tarkan, yakın dostu Gülşen'in imam hatipliler ile ilgili yaptığı söylem yüzünden apar topar tutuklanarak cezaevine gönderilmesine büyük tepki gösterdi.

Megastar Tarkan, yakın dostu Gülşen'in imam hatipliler ile ilgili yaptığı söylem yüzünden apar topar tutuklanarak cezaevine gönderilmesine büyük tepki gösterdi. Tarkan, 'Dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz, Gülşen'i bir kalemde tutukluyor.' dedi.


Gülşen'in konser sırasında imam hatiplilerle ilgili söyledikleri yüzünden hızlıca tutuklanıp cezaevine gönderilmesi, dünden beri ülkeyi ayağa kaldırmış durumda.
Pek tabii sanat camiası da ayağa kalktı; üç maymunu oynayanlar dışında birçok ünlü isim bu yaşananlara isyan bayrağını çekti.

İşte son olarak bu desteklerden biri de Megastar Tarkan'dan geldi.
Tarkan, önce meslektaşı, ardından çok yakın arkadaşının eşi olan Gülşen'in yaşadıklarına tepki gösterdi.


Tarkan, #GülşenSerbestBırakılsın diyerek bu yazıyı paylaştı:

tarkan-1.jpeg

'Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz. Çocuklara cinsel istismarda bulunanlar, kadın katillerini, tecavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta bazen hiç yargılamayıp serbest bırakanlar Gülşen'e gelince hızla harekete geçiyor. Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip, doğayı katledenleri, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz, Gülşen'i bir kalemde tutukluyor.

Gülşen'e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen hemen serbest bırakılmalı.' dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.