'Mehmet Ağar' gerilimi büyüyor! Sedat Peker bu kez Doğu Perinçek'i hedef aldı

'Mehmet Ağar' gerilimi büyüyor! Sedat Peker bu kez Doğu Perinçek'i hedef aldı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün akşam saatlerinde danışmanı Emre Olur aracılığıyla yeni bir açıklama yayımladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Şaban Sevinç'in YouTube kanalında ilginç açıklamalar yaptı.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı öven Perinçek, "Ben Mehmet Ağar'ı savunuyorum ve kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım" dedi.

Ağar'ı "vatansever" ve "kahraman" olarak tanımladı. Perinçek, Ağar'ın Amerikan emperyalizmine, FETÖ'ye, PKK'ya tavırlı olması nedeniyle hedef alındığını dile getirdi.

 

PEKER'E "SİCİLİ BOZUK" GÖNDERMESİ

 

Perinçek, ayrıca Mehmet Ağar'ı hedef alan kişileri "sicili bozuk" olarak tanımlayarak isim vermeden Sedat Peker'i işaret etti.

 

SEDAT PEKER'DEN PERİNÇEK'E YANIT

 

Sedat Peker'den bu açıklamalara yanıt gecikmedi. Danışmanı Emre Olur'un sosyal medya hesabından Perinçek'e cevap veren Peker, "Çakma doğu; Ergenekon soruşturmalarının tamamı sesli ve görüntülü kayıt altındaydı. Fetullah Gülen’e bir kere selamımı oradan bulup yayınlarsan ben şerefsizim, eğer yayınlamazsan sen kahpesin, namussuzsun, köpeksin, şerefsizsin, aşağılık itsin. Daha doğrusu sen hepsisin" ifadelerini kullandı.

Peker, "Beykoz Trafik Şubey’i ara, o tarihte Beykoz’da çıkan bütün araç plakaları FG imiş. Onu da bir arkadaştan öğrendim. Sen gerçek bir namussuzsun, Abdullah Öcalan’ın kankasısın." dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.