Mehmet GÜL seçim Büroları açılıyor

Mehmet GÜL seçim Büroları açılıyor

Merhum MHP Milletvekili adına Seçim irtibat bürosu açılıyor.

 

Mahalli seçimler yaklaşırken seçim çalışmaları ve seçim irtibat bürolarının açılışı hızla devam ediyor.
 
MHP İstanbul Bahçelievler’de İnşaat Mühendisi Halim Küçükali çalışmaları ile göz dolduruyor.
 
Halim Küçükali’nin projeleri bu günlerde Bahçelievler’de en çok konuşulan ve ilgi çeken konulardan biri.
 
Mehmet Gül Seçim irtibat bürosu
 
Mahalli seçimlerde MHP’den Bahçelievler Belediyesi encümen adayı olan Ziyade KOZAN’da açacağı seçim irtibat bürosuna merhum MHP Milletvekili Mehmet Gül’ün ismini verdi.
 
 
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Encünem Adayı Ziyade KOZAN, ''Gençlik yıllarından beri MHP saflarında mücadele eden ve en son Milletvekili olarak görev yapan merhum Mehmet Gül’ün ismini seçim irtibat büromuza vererek hem hatırasını yâd etmek hem de onun çalışmalarını örnek almak istedik.'' dedi.
 
Ziyade KOZAN, seçim irtibat bürosunun 1 Mart 2014 Cumartesi günü saat: 15.oo de açılacağını belirterek, Bahçelievler’de yaşayan partili partisiz bütün vatandaşlarımızı açılışa bekliyoruz dedi.
 
KOZAN ayrıca, Daha açılış yapmadan çok büyük bir ilgi ile karşılaştıklarını, özellikle Hanım seçmenlerin MHP’ne yoğun ilgisi olduğunu belirterek, Seçimlerde Partimiz büyük bir başarı sağlayacaktır, Bahçelievler’de halkın MHP belediyeciliğine ihtiyacı var. Dürüst, çalışkan ve projeleri olan kadromuz ile Bahçelievler halkına en iyi belediyecilik hizmetini MHP olarak bizim götüreceğimizi iddia ediyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.