Mehmet Özhaseki FOX TV'de gücünü ve farkını ortaya koydu

Mehmet Özhaseki FOX TV'de gücünü ve farkını ortaya koydu

AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu.

AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu.

Programda önemli açıklamalarda bulunan Özhaseki, Küçükkaya'nın, 'Size FETÖ'cü diyenlerle aynı programa çıkar mısınız?' sorusuna, 'Ne zaman istiyorlarsa gelsinler' şeklinde yanıt verdi.

Özhaseki'nin açıklamasından satır başları şöyle:

Özhaseki, sahte senet skandalı ile gündemden düşmeyen CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş için şunları söyledi:

‘CANIM SIKILDI ONUN İÇİN YAPTIM’ DİYOR

Küçükkaya’nın “Mansur Yavaş sanki seçimi kazandı, bu bir algı mı yoksa gerçeklik payı var mı?” sorusuna cevap veren Özhaseki, “Seçim sonucu şimdiden belli. Eğer Mansur Yavaş öndeyse otursun çayını kahvesini içsin, niye oradan oraya koşturuyor? Telaşe içerisinde ne dediğini bazen karıştırıyor. Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminin ortaya koyduğu bir taktik var, bütün seçimlerde öndeyiz, aldık, geliyoruz. Referandumda yaptıklarının aynısını yine yaptılar. Sonra da 'biz sandıklara sahip çıkamadık, çaldırdık oyları. Arkadaş iki kere daha aday oldu ya. En son bu ne zaman kesinleşmiş; 24.03.2017. Sahte senetle adamı takip edip bir de adamı taciz etmiş. Buna cevaben de diyor ki, 'Canım sıkıldı, onun için yaptım.” ifadelerini kullandı.

OLAYIN TARAFI MANSUR YAVAŞ VE TACİZCİ DEDİĞİ KİŞİDİR

Mehmet Özhaseki, "Karşı tarafın avukatı biliyor ki , bütün suçlamalar bende, 30 davanın detaylarını ben biliyorum diyor. Çıksın diyor.” Dediği açıklamasını şöyle sürdürdü; “Ben olayın tarafı değilim. Ben olayın tarafı olsam çıkar anlatırım, 30 tane dosyaya hakim olmak için saatlerce çalışmam lazım. Olayın tarafları kim, biri Mansur Yavaş, öteki kim? Tacizci dediği.” dedi.

Programda konuşmalar şu şekilde devam etti;

Bunun üzerine Küçükkaya 'Ama onunla niye çıksın efendim. Öyle şey olur mu? Size FETÖ'cü diyenlerle ortak televizyon yayını yapar mısınız?' şeklinde bir soru yöneltti.

Özhaseki Küçükkaya'nın bu sorusuna 'Ne zaman istiyorlarsa gelsinler.' şeklinde yanıt verdi.

Küçükkaya: Bunu diyen CHP'liler var.

Özhaseki: Siz onların çok güzel sözcülüğünü yapıyorsunuz şimdi burada. O iddiaların hepsini dile getirmiyor musunuz siz?

Küçükkaya: Ben sizin sözcünüzüm sayın bakanım.

Özhaseki: İşin başında bir daha anlaşalım. siz bana dediniz ki bu arkadaşın söz hakkı engellendi

Küçükkaya: Yayınlamadılar biliyorum.

Özhaseki: Şimdi aynı kanallar diyorlar ki, ben de gidip rica edeceğim. Mansur yavaşla oturacağım. tamam gazetecilerle otursun sadece, sorulara yanıt versin. Bu sorulara cevap veremez."

ANKARA’DA İŞTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ KILMAK LAZIM

Mehmet Özhaseki açıklamalarını şu şekilde tamamladı, “Bütçe nedir, ihalelere kim giriyor bunların hepsini canlı yayınlayacağım. Akşam başkan oturup da sabah bir işe başlayamaz. Ankara'da ciddi akademisyenler var. Ankara'da istişare kültürünü kılmak lazım. Makam arabaları konusundan çok rahatsız oluyorum. Ben makam arabalarının tamamını satışa çıkardım. Keşke bu sanık sahtekarlığı ortaya çıkmasaydı. Çünkü ben 3 aydır meydanlardayım. Son 10 güne kadar projelerim dışında tek bir cümle bile etmedim. Bizden kimse polemik, çatışma duymayacak.”

SİYASETCAFE.COM

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum