Mehmet Özhaseki'den AK Parti değerlendirmesi "Düşmedik tökezledik"

Mehmet Özhaseki'den AK Parti değerlendirmesi "Düşmedik tökezledik"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili olan Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili olan Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar'da bir otelde gerçekleştirilen AK Parti Ankara İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda  konuştu.

Konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinde Başkanlık yarışını kaybettiği Ankara’daki seçim sürecine ve diğer bazı Büyükşehirlerde de partisinin seçim kaybetmesine yönelik sonuçları değerlendiren Özhaseki,  “Yiğit düştüğü yerden kalkar. Allah’ın izniyle biz düşmedik, tökezledik. Ankara’da da biz önümüzdeki  3-4 seneyi iyi değerlendirip, yeniden kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Hükümet olarak bütün gelmiş geçmiş hükümetlerden başarılıyız” diye konuştu.

 

'BAŞINIZI DİK TUTUN'

 

Partililerine “Başınızı dik tutun” diye seslenen Özhaseki, ekonomi başta olmak üzere Türkiye’de her alanda başarılı olduklarını savundu. Özhaseki, “Ekonomide başarılıyız. İMF’nin emir verdiği günleri unutmadık. O günler bizler unutmadık be. Dünyanın 17’inci büyük ekonomisiyiz. Bin bir türlü sıkıntıya rağmen ekonominin her alanında başarılıyız. Önüne bakan, büyümeye devam eden bir ülkeyiz. Sağlıkta, ulaştırmada, enerjide başarılıyız” ifadelerini kullandı.

“Yanlış iş yaparsak, tökezleriz” diyen ak Partili Mehmet  Özhaseki, “Biz kendi kedimize yarışıyoruz.  İnsanlarımıza sahip çıkıyoruz, devasa projeler inşa ediyoruz, yeni hedefler koyuyoruz. AK Parti olarak kendi kendimize yarışıyoruz, bizi zorlayan yok. 18 yıllık iktidarda Türkiye’yi güçlendirdik. Önemli olan dirliğimizi, birliğimizi bozdurmamamız. Bahanelerle birbirimizi rencide edecek, yaralayacak ortam içinde bulunmamalıyız. Bundan sonrada önümüzdeki 4 yıl içinde dosdoğru  işler yaparak, yeniden Ankara’da iktidarı olmanın yollarını ve planlarını yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.