Mehmet Özhaseki'den flaş yeni parti açıklaması: "Buyursun kursunlar"

Mehmet Özhaseki'den flaş yeni parti açıklaması: "Buyursun kursunlar"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan tarafından kurulacağı iddia edilen iki ayrı parti hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

AK Parti içinde yer alan muhalif grubun yeni parti kuracağı iddiaları hakkında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den açıklama geldi. Özhaseki, herkesin yeni bir siyasi parti kurmakta özgür olduğunu belirtti.

“SEÇİM DÖNEMİ SONA ERDİ, GEÇİM DÖNEMİ BAŞLADI”

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Mehmet Özhaseki, seçimin sona erdiğini ve geçim döneminin başladığını ifade etti. 

“HEPİMİZİ ETKİLEYEN BİR ORTAM VAR”

Ekonomide yaşanan sıkıntıları bildiklerini ifade eden Özhaseki, “Çok sert geçmemekle beraber yine de hepimizi etkileyen bir ortam var. Yurt dışından kaynaklanan birtakım girişimlerin olduğunun da bilincindeyiz. Çok şükür ki dirayetli ve bu işleri iyi bilen bir Cumhurbaşkanımız var. Onların çabaları ve gayretleriyle kriz ortamı aşılacak, yatırımlar da çok hızlı gerçekleşecektir” dedi.

“YENİ PARTİ KURMAK İSTEYEN VARSA BUYURSUN KURSUNLAR”

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, kurulacak yeni partilerden birini destekleyeceği iddia edilmişti. Bu konuda sorulan soruya Mehmet Özhaseki, “Yeni bir siyasi parti kurulabilir, herkes de kurmakta özgürdür. Ülkemizde bugüne kadar yüzlerce parti kuruldu. Yeni bir parti kurmak isteyen varsa buyursun kursun, diyecek bir sözümüz yok. Ben böyle bir şeyin olacağına pek ihtimal vermiyorum. Olmayan şeyler hakkında da konuşmak doğru olmaz. Abdullah Gül’ü Kayserililer sever ki o da kendi ülkesini ve şehrini seven biridir. Kolay kolay yeni bir parti kurulacağı hususunda adım atılır mı? O hususta net bir düşüncem olmadığı gibi çok zannetmediğimi de söylemek isterim” cevabını verdi.

İSTANBUL’DAKİ SEÇİMLER

İstanbul’daki seçimler hakkında da konuşan Mehmet Özhaseki, YSK’ya bütün delil ve belgelerin verildiğini, bunların hukuken incelendiğini belirtti. YSK’nın bu incelemeden sonra vereceği karara uymanın herkesin görevi olduğunu ifade eden Özhaseki, o karardan başka anlamlar çıkararak şimdiden onları etkilemenin kimseye yakışmadığını söyledi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.