'Mehmet Şimşek, Erdoğan'ı hastalığı nedeniyle reddetti' iddiası! Mehmet Şimşek'in hastalığı ne?

'Mehmet Şimşek, Erdoğan'ı hastalığı nedeniyle reddetti' iddiası! Mehmet Şimşek'in hastalığı ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra "Aktif siyasete dönmeyi düşünmüyorum" diyen Mehmet Şimşek'in, Erdoğan'ın teklifini reddetme nedenlerinden birinin de yaşadığı sağlık sorunları olduğu iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günkü ikili görüşmede, bakanlık görevi teklifinde bulunduğu Mehmet Şimşek ‘olumsuz’ yanıt vermişti.

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Mehmet Şimşek’in neden aktif görevi kabul etmemesiyle ilgili çok dikkat çeken bir iddiayı köşesine taşıdı.

“Akıllardaki soru Mehmet Şimşek’in durumu "diyen Hande Fırat, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimşek’le istişarelerinin süreceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasındaki görüşmenin çok iyi geçtiğine dikkat çeken kaynaklar; 'Şimşek elinden geleni yapmaya hazır, bu görüşmelerin devamı da olur. Bir yöntemde de anlaşılabilir' dedi" bilgisini verdi.

 

BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ

 

Hande Fırat, Mehmet Şimşek'in bakanlık teklifini reddetmesinin aktif siyasete dönmekteki karsızlığının nedenlerinden birin de şöyle duyurdu:

 

"Ancak sorun bu değil. Sorun, Mehmet Şimşek’in sağlığı. Bir süredir tedavi gören Şimşek’in yurtdışında tedavisi devam edecek.”

Hande Fırat, Mehmet Şimşek'in rahatsızlığının ne olduğuna ilişkin bir bilgi paylaşmadı. 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.