Mehmetçiğe çorap ören 117 yaşındaki Zeliha ninenin mektubu duygulandırdı

Mehmetçiğe çorap ören 117 yaşındaki Zeliha ninenin mektubu duygulandırdı

Yalova'da yaşayan 117 yaşındaki Zeliha Barlas, kendi elleriyle ördüğü 115 çift çorabı Mehmetçiklere bağışladı. MSB çorapları Şırnak'taki üs bölgesinde dağıttı.

Her türlü hava ve doğa şartlarında vatan görevi yapan Mehmetçiklere, soğuk kış günlerinde gelen sıcak mesajlar Ordu-Millet dayanışmasının nasıl olduğunu tekrar gösterdi.

117 yaşındaki bir ninenin ördüğü çorapları askerlerimize ulaştıran MSB, ( Milli Savunma Bakanlığı) bu anları paylaştı.

MSB'nın sosyal medya hesaplarında paylaştığı konu ile ilgili metin şöyle:

 

"Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde yaşayan 117 yaşındaki Zeliha Barlas ninemiz, kendi elleriyle ördüğü birbirinden güzel, rengârenk 115 çift çorabı Mehmetçiklerimize bağışlamıştı. Zeliha ninemizin çorapları Yalova’dan alınarak Şırnak’taki Kureşin Tepe Üs Bölgemizdeki Mehmetçiklerimize dağıtıldı. Zorlu hava şartlarında görev yapan Mehmetçiklerimize Zeliha ninemizin birbirinden güzel el emeği, göz nuru çoraplarıyla birlikte yürekleri ısıtan o mektubu da dağıtıldı. Zeliha ninemizin mektubunu okuyan Mehmetçiklerimiz, birbirinden güzel çorapları giyerek operasyon hazırlıklarına başladı. Çorapların giyilmesinin ardından Kahraman Mehmetçilerimiz bölgede terör örgütü PKK’ya yönelik keşif, gözetleme ve dinleme faaliyetleri icra etti. Komandolarımız operasyon sırasında ise Zeliha ninemize birbirinden güzel mesajlar da gönderdi. 

Bu asil milletin kahraman evlatlarını unutmayarak birbirinden güzel çorapları Mehmetçiklerimize bağışlayan, hayır dualarıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek olan 117 yaşındaki Zeliha ninemize bir kez daha teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyoruz. Zeliha ninemizin ellerinden öpüyoruz.."

 

MSB çorapların Mehmetçiğe ulaştırıldığı görüntüleri de bir video olarak paylaştı. 

 

İşte o görüntüler:

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.