Mehmetçik Afrin'de destan yazarken onlar, Counter Strike oynadı: Akşener'in "sanal" gençliği!

Mehmetçik Afrin'de destan yazarken onlar, Counter Strike oynadı: Akşener'in "sanal" gençliği!

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, Türkiye Afrin ile yatıp kalkarken Google’dan transfer “dahi” çocukları Taylan Yıldız ile birlikte Counter Strike (CS:GO) turnuvası düzenleyip sanalda "fena" savaştı...

Türkiye’nin tek yürek tek nefes olduğu 20 Ocak 2018‘de başlayan Zeytin Dalı Harekatı’nda 51 askerimiz şehit olurken, 225 askerimiz yaralandı, ÖSO 301 şehit verdi, toplamda 3 bin 731 terörist öldürüldü.
ABD ve Batılı emparyalistlerin Büyük İsrail’e alan açmak, enerji koridorunda Türkiye’yi bypass etmek için var etmek istedikleri “Kürt koridorunun” temeline dinamit atmak, Bağımsız bir Türkiye’nin varlığını tüm dünyaya duyurmak için 18 Mart 2018 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı, Afrin şehir merkezinin kontrol altına alınmasıyla son buldu.

Türk Ordusu’nun Afrin kent merkezinden paylaştığı videoda hükümet binasında bayrak açan bir askerimiz, bu başarının "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 18 Mart Şehitler Günü'nde Türk milletine ve tüm şehitlerimize armağanı” olduğunu cümle aleme ilan etti.
Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekatı boyunca “AK Parti, MHP ne yaptı” kendilerini muhalefete konumlandıranlar ne yaptı bir bakmak lazım.

ERDOĞAN VE AK PARTİ, DEVLET BAHÇELİ VE MHP

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi, Fırat Kalkanı ile başlayan sınır ötesi operasyon/harekât sürecini milli duygulara sahip çıkarak, profesyonelce, hiç geri adım atmadan, tek bir sivilin bile kılına zarar gelmesin düşüncesi ile süreci toplum nezdinde devamlı diri tutarak başarı ile yürüttü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aynen Barzani’nin yapmaya çalıştığı “Kürt referandumunu” ve “Kerkük’ü ele geçirme” planını çöpe atıp tarihin tozlu sayfalarına gömdüğü gibi, Afrin’de gerçekleşen ve Türkiye’nin bağımsızlığını tehdit eden “Kürt koridorunun” Zeytin Dalı Harekatı ile çöpe gitmesinin mimarlarından oldu.

AK Parti-MHP ittifakı; “Afrin’de ne işimiz var?” , “Aman sakın Afrin şehir merkezine girmeyin” diyenlere, Afrin’in alınması ile cevap vermiş oldu. Sınır hattının temizlenmesinin yanı sıra, emperyalistlerin “terör piçleri” geri püskürtüldü. Herkesin bildiği gibi bunlar birkaç çapulcu değil, ellerinde Batılı emperyalistlerin cömertçe verdikleri silah ve mühimmat bulunan, ahlaktan ve insanlıktan uzak, sivilleri kullanarak saldırılar yapacak kadar kana susamış olan canilerdi. AK Parti MHP ittifakı; sadece Avrupa değil, tüm dünyaya sesini yükselterek “Ne kadar sürerse sürsün, en son terörist etkisiz hale gelinceye kadar operasyonlar sürecek” dedi.

MAZLUMLARIN UMUDU TÜRK ORDUSU

Türkiye’nin dört bir yanından operasyona destek sürerken, yurt dışından da destek mesajları geldi. Başta can kardeşimiz Azerbaycan olmak üzere, Ortaasya’daki Türk İslam varlığı ile Ortadoğu’daki ülkelerin yanı sıra Balkan ülkelerinde yaşayan Türk ve Müslüman unsurlar tek ses tek yumruk oldu. Çünkü Türk ordusu beklenendi, çünkü Türk askeri gittiği yere adalet getirendi, umut verendi.

KILIÇDAROĞLU ATATÜRK’ÜN PARTİSİNİ NE HALE GETİRDİ?

Muhalefet edecek mecra için ülkesi ve yurdunu seven Atatürkçü taban ile dik, onurlu ve en önemlisi Atatürk’ye yaraşır “milli” bir tavır göstermek yerine, ne kadar bölücü, Türk düşmanı, gayrı milli unsur varsa “cephesinde” toplayan, parti örgütlerini, “illegal örgütlerin” yeni doluşma alanı haline getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, defalarca “Afrin’ e girilmesini doğru bulmuyorum” dedi. Kendisinin söyleyemediği yerlerde partilileri söyledi. Afrin’deki askerler için belki de “kerhen” başarılar dilediğinde bile, konuşma yaptığı salondaki “illegal örgütlerden” ve “Türk ve Türkiye düşmanlarından” doldurduğu “sözde CHP’liler Kılıçdaroğlu’nu protesto ettiler, sözünü kestiler, yuhaladılar. Kılıçdaroğlu’na “Allah onların yardımcısı olsun sözünü bile çok gördüler. Dedittirmediler. Atatürk’ün, ilkelerinin, devrimlerinin kemiklerini sızlattılar. CHP’ye samimi olarak gönül vermiş milyonları hüsrana uğrattılar.

SAADET’İN AKLI GİTTİ, ERBAKAN MEZARINDA TERS DÖNDÜ

MSP’den Refah Parti’sine oradan Fazilet Partisi’ne ve son olarak Saadet Partisi’ne dönüşen “Kıbrıs Fatihi” olmak ile her zaman övünen İslami değerlerin savunusucu ve “milli” olan merhum Necmettin Erbakan’ın mirasçılarının Zeytin Dalı Harekatı’nda aldıkları tavır resmen kahrediciydi.

TÜRK ORDUSU’NA “KATİLAMCI” GÖNDERMESİ

Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türk Ordusu’nu resmen Afrin’de katliamcı olarak suçladı. Partisinin Van'da düzenlediği etkinlikte yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Karamollaoğlu,"Ordumuz Afrin’e girdi. Biz, inşallah huzur ve barışı temin ederek kısa zamanda bu harekât tamamlanır, büyümez, insanlar katledilmez diye ümit ederiz" ifadelerini kullandı. Van’da “bölgesel şartların etkisinden olsa gerek” HDP ağzıyla konuşan Karamollaoğlu “Savaşın usulü vardır” diyerek daha da ileriye gitti ve ülkeye karşı savaştığını ifade edip, teröristlerle Türk Devleti’ni denk tuttu.

İYİ PARTİ’NİN “AFRİN ÇIKMAZI”

“Ülkücü bir parti kurmadıklarını” en yetkili ağızlardan ilan ederek, kendisini Türkiye’nin siyasetteki taze kanı olarak lanse eden İYİ Parti ise, harekât öncesi “Harekâta ne gerek var dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, “İYİ Parti, Afrin'e yönelik operasyona karşı” dedi. Harekât başlayınca, yarım ağızla, “Madem girildi, destek verelim” politikasına büründüler. Bu süreç içinde hem sosyal medya hesaplarından hem de konuşma yaptıkları her yerden; “merkezde” konumlandıkları için AK Parti’yi , “milliyetçiyim, ülkücüyüm” diyememelerine rağmen MHP’den koptuları için de Devlet Bahçeli ve MHP’yi eleştiren, ama ne AK Parti’nin ne de MHP’nin bir tık üstüne çıkamayan vaatlerinden bahsettiler. Birlik ve beraberlikten uzak duygusuz yaklaşımları ile son olarak “Afrin’i almak için ne verdiniz?” diye sormak gibi bir derekeye geldiler.

VATANIN YÜREĞİ AFRİN’DE ATARKEN COUNTUR-STRIKE OYNADILAR

İYİ Parti’nin “merkezde” iyi sallayan “ağabeyleri” Zeytin Dalı Harekatı hakkında skandal sözlere imza atarken, Gençlik Kolları Başkanı Osman Ertürk Özel, gençliğinin verdiği heyecanı Counter -Strike (CS:GO) oynayarak bastırmaya çalışıyordu.

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, “büyüklerinin” Afrin çıkışının verdiği rehavetle iyice rahatlamış olacak ki, Zeytin Dalı Harekatı sürerken, cikletini çaklata çaklata, Kanada Başbakanı Justin Trudeau tarzıyla CS:GO turnuvası düzenlemekte bir sakınca görmüyordu.

Türkiye Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekatı’na tüm kalbiyle odaklanmışken, “İYİ Parti’nin gençliği” Counter Strike ile “sanalda” bir araya gelmişti. Osman Ertürk Özel’e, İYİ Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Orhun Ertürkmen ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı “dahi çocuk” Taylan Yıldız da eşlik ediyordu.

Bildiğiniz gibi bu oyun online bir savaş oyunu. Yani bu oyunda kesin nişancı gibi silah kullanıyor, teröristlere karşı savaşıyor, Osman Ertürk Özel’in yaptığı gibi düşmana “sis atıyorsunuz”. “Kahrol düşman, al sana bomba” gibi bir şey yani!

“İYİ Gençlik” ruhlarındaki delişmenlik ile Afrin’deki Zeytin Dalı Harekat boyunca, sanalda kahramanca bir mücadele içerisine girerken, siyaset yapmayı da unutmuyorlardı. Kendince bor madenlerini ve AK Parti’nin enerji politikasını küçümseyerek, “Kamyonlarla bor veriyoruz, bize çip veriyorlar” diyerek, nasıl bir gelecek vadettiklerini herkese gururla gösteriyorlardı.
“Bu vatan için ha ekmeğini yemişim, ha kurşunu” diyen Mehmetçik her gün destan yazarken, “dantelli kefenleri” ile “Reis bizi Afrin’e götür” diyenler bile göze kulağa hoş geliyor da, ülkeyi yönetmeye talip olduğunu iddia eden bu İYİ CON’lara söyleyecek söz gerçekten bulamıyor insan.

Ne diyelim Allah iyiliğinizi versin!

Yiğidin hası da zaten döne döne dövüşürmüş!

Kurucu abileriniz; “ülkücülükten filan istifa etmiş”, donu gömleği ne varsa çıkartıp atmışken, gerçekte olmasa da “sanalda” pratik yapmanız iyidir. Belki ileride lazım olur!


BİZ DE SAVAŞIYORMUŞUZ GİBİ YAPALIM PAMPA

tay3.pngtay4.pngtay5.pngtay6.pngtay7.png

Hakan Sönmez      siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum