Melih Gökçek bombayı patlattı: Yavaş Mansur yavaş!

Melih Gökçek bombayı patlattı: Yavaş Mansur yavaş!

Erdoğan tarafından istifa ettirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek Mansur Yavaş ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. MHP’ye geçeceği iddialarına cevap verdi. Özhaseki twitlerini neden sildiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV’de Latif Şimşek ile gerçekleştirdiği programda Millet İttifakı’ndan CHP’den adaylığını koyan Mansur Yavaş’ı topa tuttu.

DAMI DELİK BAŞKAN

Gökçek yaptığı açıklamalarda Mansur Yavaş’ın şişirilmiş bir balon olduğunu ve anketlerde önde gösterilerek algı oluşturmaya çalışıldığını iddia etti.

Yavaş’ın Beypazarı Belediye Başkanlığı döneminde yaptıklarını ve aldığı oyu da açıklayan Gökçek, “Mansur Yavaş damı delik başkandır” dedi.

MEYDAN OKUDU

Beyaz TV’de Latif Şimşek’in programında Mansur Yavaş’a meydan da okuyan Melih Gökçek, Şimşek’in programımız ona da açık demesine rağmen “bizim karşımıza çıkamaz” dedi.

“MEŞRUİYETİMİZİ SORGULAMAYA KALKARLAR”

Beyaz TV'deki canlı yayına katılan Melih Gökçek, yerel seçimlerin önemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Yerel seçim bu, önemli değil' diyerek bazı çevrelerin demagoji yaptığını ifade eden Gökçek, 'Ankara ve İstanbul'u kaybedersek Cumhurbaşkanımızı rahat bırakmazlar, hemen ertesi günü meşruiyetini sorgulamaya başlayacaklar' uyarısını yaptı.

“ÖZHASEKİ’YE DESTEK

“Mehmet Özhaseki'nin sırtını yere vurmak demek, ona destek vermemek demek, ona yardımcı olmamak demek, bana göre davaya ihanet demektir” diyen Melih gökçek, “Yani Ankara veya İstanbul seçimlerinden biri veya ikisi kaybedilirse, ki şu anda FETÖ'nün, uluslararası güçlerin, DHKP-C'nin, HDP'nin, CHP'nin bütün amacı bu iki yerden ne yapıp edip bir yeri almak. Bu iki yerden birini alırlarsa bayram bunların” şeklinde konuştu.

“ANKARA’YI SOLA TESLİM EDEMEM”

Mehmet Özhaseki’nin kadim bir dostu olduğunu ifade eden Gökçek, “Türkiye'de belediyeciliği bilen 3 kişiden biri Özhaseki'dir. AK Parti'nin içinde epeyce cefa çektim. Hala görevden alınma nedenimi bilmiyor. Kırgınlık var mı derseniz evet küçük de olsa var ama ben dava adamıyım. Ben davamı satamam. Ankara'yı sola teslim edemem. Davam için 5 sefer Ankara'yı sola teslim etmedim” dedi.

 

“ERDOĞAN GİDERSE MÜSLÜMANLAR SIKINTIYA GİRER”

Bu bir yerel seçim, önemli değil” diyerek muhalefetin demogoji yaptığını iddia eden Melih Gökçek, “Yerel seçimin ertesi günü meşruiyet tartışması başlar. Yüzde bir trilyon! Hiç kaçarı yok. Onun için, biz Ankara'yı veremeyiz, biz İstanbul'u veremeyiz. Yarın Allah korusun Recep Tayyip Erdoğan makamından mevkisinden sıkıntıya girecek olsa, sadece Türkiye sıkıntıya girmez. Bütün dünyadaki müslümanlar sıkıntı içerisine girer. Onun için ne edip edip buraları kazanmak lazım” dedi.

AK PARTİ İÇİNDE DÜŞMANLARIM VAR

Mansur Yavaş’ın içi boş tam bir balon olduğunu iddia eden Melih Gökçek, istifa sürecini değerlendirdi ve “Benim partim içinde beni sevmeyen insanlar var, beni siyasetin dışında bırakmak istiyorlar. Bir de medyadaki uzantıları var bunların. Abdulkadir Selvi gibi..” diyerek Selvi’yi hedef gösterdi.

 

49018.jpg

 

ÖZHASEKİ’Yİ KANDIRDILAR

Gökçek’in Latif Şimşek ile Beyaz TV’de yaptığı Dinamit programındaki açıklamaları şöyle:

- Benim tweetleri silmemin nedeni parti içersinde ve Mehmet Özhaseki'nin çevresinde bulunan danışmanlar "Gökçek sana destek olursa bu sana zarar verir" diyorlar. ben de bu yüzden o destek tweetlerini sildim.

- Mansur Yavaş kazanırsa benimle uğraşacaktır. Hiçbir şeyden korkumuz yok. İftira atarsa atar. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.

- Buyursun yapsın. Kendisi bıraksa CHP'liler bırakmaz. Ama seçimi kazanma imkanı yok. Anketler falan şişirme!

- Son seçimde yani 2014 seçimlerinde biz Mansur Bey'le karşı karşıya geldiğimizde bakın Beypazarı sonuçları ne oldu?

- Ben Beypazarı'n %52 aldım Mansur Bey %36 aldı. Mansur Bey Beypazar'lı orada belediye başkanlığı yaptı ama Beypazarı Melih Gökçek'e %52 verdi. Yani Mansur Yavaş'a güvenmedi. Diyorki Beypazarı Mansur Yavaş'tan belediye başkanı olmaz!

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.