Melih Gökçek çalışıyor!

Melih Gökçek çalışıyor!

Gökçek'in kirli siyaset oyunu devam ediyor

Melih Gökçek çalışıyor!

 

Gökçek’in kirli siyaset oyunu devam ediyor

2014 Belediye başkanlığı seçimlerinin startı verildi verileli, Ankaralılar her yeni güne Melih Gökçek’in organize ettiği yeni bir sürprizle uyanıyor.

Bu sabah Ankaralılar, neredeyse bütün otobüs duraklarına yapıştırılmış “Solun tek adresi Mansur Yavaş” afişleri ile güne başladılar. Yapılan anketlerde her geçen gün Mansur Yavaş karşısında hızla geriye düşen Melih Gökçek, Mansur Yavaş’ın büyük ölçüde oylarını aldığı milliyetçi-muhafazakâr seçmenin algısına dönük afişleme çalışmalarıyla, bu oyları öncelikle kendisine kanalize etmek, bunu başaramazsa MHP adayı Mevlüt Karakaya’ya yönlendirip milliyetçi-muhafazakâr seçmenin oylarını bölmeyi amaçlıyor.

Daha birkaç gün önce Başbakanın danışmanı Mustafa Varank ile telefon görüşmesi yayınlanan Melih Gökçek o görüşmede, Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın talimat vermesi durumda CHP’nin parasını ödeyip anlaştığı ajansa baskı yapıp CHP’nin billboard çalışmasını engelleyebileceğini söylemiş, tapeler yayınlanınca da bunun şerefli bir durum olduğunu iddia etmişti.

Bir yanda korsan bir şekilde CHP amblemli Mansur Yavaş afişleri astıran, diğer yanda da CHP’nin parasını ödeyip, anlaşmasını yaptığı billboard çalışmasına engel olmaya çalışan Melih Gökçek’in içine düştüğü bu durum Ankara’daki siyasi kulislerde, Melih Gökçek’in seçimi kaybetme baskısını iyiden iyiye üzerinde hissettiği şeklinde yorumlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.