Melih Gökçek: FETÖ istedi Muharrem İnce CHP eş başkanı olacak

Melih Gökçek: FETÖ istedi Muharrem İnce CHP eş başkanı olacak

Ankara'nın eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni parti kurma hazırlığındaki Muharrem İnce ile ilgili bomba bir iddiayı gündeme taşıdı. "FETÖ CHP'e haber gönderdi" diyen Gökçek, İnce'ye eş genel başkanlık teklif edileceğini iddia etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'ten CHP ve Muharrem İnce ile ilgili bomba iddia. Muharrem İnce'nin CHP'de kalmasının sağlanması için FETÖ'nün Genel Merkez'e baskı yaptığını iddia eden Melih Gökçek, FETÖ'nün emri gereği CHP'nin pazar günü İnce'yi Genel Merkez'e çağırarak ikna edeceğini öne sürdü. 

 

FETÖ, CHP GENEL MERKEZİ'NE HABER GÖNDERDİ

Melih Gökçek, sosyal meda hesabından dile getirdiği iddiayı, "CHP içinde milli yanı olan ve FETÖ'ye karşı mücadele eden arkadaşına" dayandırdı. Gökçek'in iddiasına göre FETÖ, CHP Genel Merkezi'ne haber göndererek "Muharrem İnce'yi partiden uzaklaştırıp, planımızı bozmayın" dedi. 

 

"İNCE PARTİ KURARSA BÜTÜN PLANLARIMIZ BOZULUR"

Gökçek paylaşımında, "FETO haber gönderdi. 'Muharrem İnce'yi uzaklaştırıp planımızı bozmayın... İnce parti kurarsa bütün planlarımız bozulur. İnce'yi çağırın ve ona eş başkan gücünde baş danışmanlık veriyoruz deyip Genel Merkez'de bir bat verin. Tüm danışmanlıkları iptal edin..." 

 

"CHP'Lİ BİR ARKADAŞIM SÖYLEDİ"

"Merak edenlere kaynağımı söyleyeyim... Saçma sapan yorum yapmayın... CHP içinde sevdiği milli yanı olan ve FETO'ya karşı ciddi mücadele veren CHP'li bir arkadaşım" diyen Melih Gökçek, devamında şu iddialarda bulundu:

İNCE'YE EŞ BAŞKANLIK TEKLİF EDİLECEK

"Pazar günü yapılacak toplantıdan sonra Muharrem İnce Genel Merkez'e çağrılıp ikna edilecek. 8 danışmanın görevlerine son verilerek, İnce tek danışman olarak eş başkan statüsüne getirilecek. İnce inanır mı? Bence gene kandırabilirler..." 

 

melih-005.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum