Melih Gökçek oğlunu hazırlıyor

Melih Gökçek oğlunu hazırlıyor

Ak Partili Melih Gökçek’in 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere oğlu Osman Gökçek’i hazırladığı ileri sürüldü. İşte ayrıntılar;

Osman Gökçek'in, yerel seçimlerde Keçiören Belediyesi başkanlığına aday olacağı iddia edildi.

Sabah Gazetesi yazarlarından Mahmut Övür, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Melih Gökçek bizim dava ve yol arkadaşımızdır" açıklaması sonrası kulislerde konuşulan iddiaların değiştiğini belirtti.

Gazeteci – Yazar Mahmut Övür, köşe yazısında Melih Gökçek'in aday olmayacağını ifade edcerek, "Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Keçiören Belediye Başkan adayı olabilir" dedi.

"ANKARA'DA GÖKÇEK VE YAVAŞ SENARYOLARI"

Mahmut Övür, "Ankara'da Gökçek ve Yavaş senaryoları" başlığıyla yayımlanan yazısında Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair kulislerde konuşulanları aktardı.

"2014 seçiminin kazananı Gökçek'i Ankara'da yeniden gündeme getiren şey, AK Parti-MHP arasında kurulması çok tartışılan yerel ittifakın bozulmasıydı" diyen Övür, yazısının devamında şöyle yazdı:

"MHP ve bazı siyasi aktörler bu durumu fırsata çevirmek için harekete geçti ve Gökçek adı ortaya atıldı. Başarılı da olundu. İyi bir hamleydi.

"HAVA BİRDEN DEĞİŞTİ"

"İnce bir hesaba dayanıyordu ve Melih Gökçek ismi üzerinden AK Parti'ye deyim yerindeyse sopa gösteriliyordu. Bahçeli'nin "MHP'ye şeref kazandırır" çıkışı, Gökçek'in memnuniyeti kafalarda soru işareti oluştursa da devreye Başkan Erdoğan girip "Biz yol arkadaşıyız" deyince hava birden değişti.

O değişen havayla birlikte kulislere düşen haber de değişti: "Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Keçiören Belediye Başkan adayı olabilir." Ankara siyaseti de havası gibi her an değişebilir…"

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.